Ny vecka

Då har den nya veckan sparkats igång.
Tisdagen är här och Bianca är på dagis och Arvid sover för tillfället, dock är han nog påväg att vakna alldeles strax. Hans lunch står redo på spisen så det är bara att vänta.
Igår hade vi vårt första träningspass med vår pt. Gjorde mest en del core-övningar. Knöböj, armhävningar, plankan och sånt där... Var sjukt drygt, men det är väl det som är meningen ;)
Efter träningen hade vi coachträff där det blev en del tal om mål och resultat.
Jag är en bra bit påväg med mina mål. Mitt första delmål var ju att komma under 100 kg, dit har jag 6 kg nu.
Mätte igår, och har sen jag började träna, alltså 14 mars, förlorat 14 cm runt magen! Det är ju helt sjukt!
Plus att jag gått ner 7,6 kg. Inte så illa pinkat liksom.
Blir nog snart att börja använda hängslor på byxorna om det ska fortsätta såhär.
Pratade med min pt igår om att jag ville börja trappa upp med mat, och konsekvensen av det blir ju såklart att jag kommer tappa i vikt långsammare, men jag sa att jag är mycket väl medveten om det och det är en smäll jag tar, bara jag får må bättre och äta mat!
Så nu får jag börja äta mat igen! Dock inga kolhydrater, vilket suger. Men hellre det än ingen mat alls. Jag är så less på dessa shakes så jag tror jag spyr.
Jag är nöjd med de resultat som shaksen har gett mig men tror att jag fortfarande kan gå ner i vikt bara genom att äta mindre och äta rätt. 
 
Har även skrivit till barnmorskan jag hade när jag väntade Arvid.
Är typ inne på min 3e vecka i sträck med mens. Fattar inte hur man kan blöda så jäkla länge. Har liksom använt 3 paket bindor snart... Vanligtvis blödde jag ju bara 4-5 dagar. Så nånting står inte rätt till känner jag.
Hur fräsch känner man sig liksom hemma och på gymmet när man konstant mens? Inte speciellt...
Så får se vad hon säger. Fortsätter det såhär får jag väl ta ut den och eventuellt prova nått annat. För såhär kan jag inte ha det. Det är inte roligt för någon. Får se vad hon säger.
 
Imorn kommer Jeroens föräldrar och storasyster med. Ska bli roligt och har en lite tjej här hemma som längtar ihjäl sig... Dock skulle dom väl inte komma förens på kvällskvisten, men ändå. Bianca blir nog lika glad ändå!
Måste verkligen börja baka till dopet också, det har jag inte gjort än, men har ingen förvaring till allting så kommer inte kunna ha nånting i frysen... Men kanske ska börja med kakorna, dom kan ju hålla sig ett tag. 
Om en vecka ska vi även ta en roatrip till Östersund och hämta Bella! Ska bli så himla mysigt med en valp! Det är också nånting som Bianca verkligen ser fram emot!
Barnen ska ju få vara med mormor den dagen då jag och J åker tur/retur samma dag, och 80 mil är nog lite väl mycket, även för Bianca. 
 
Men nu är Arvid vaken, så nu ska han få lunch! Sen ska vi hämta Biancis om ett tag!
Dopklänningen blev även levererad häromdagen av min faster, den är så himla fin! Arvid kommer bli supersöt på söndag! Jag är så glad att han kommer få ha den! Kollade på namnen på klänningen, min faster skriver ju dit namnen på alla som använt den. Alla mina kusiner och syskonbarn har haft den och den har funnits i släkten sen 1965!!! Fatta hur gammal den är?! Så stolt att även mina barns namn står där nu!