16 november

Vi är halvvägs in i november. 
Humöret svänger väldigt mycket. Ångesten likaså. Det har blivit värre igen...
Jag har senaste veckorna haft problem med både det ena och det andra. Ryggskott, urinvägsinfektion, njursten... Så nu börjar liksom hälsoångesten bubbla över. Tror kroppen hittar på egna symptom ibland. Att man MÅSTE känna något hela tiden liksom.
Är det inte klump i halsen så är det magen som gör uppror (alltså allt bara rinner rätt igenom). Är det inte det så är det hjärtklappning, och är det inte det så är det något annat.
På allt detta så sover jag som en kratta. Vaknar ofta mitt i nätterna och kan inte somna om. 
Ska försöka mig på mina mediciner igen som jag ätit vid tidigare ångestperioder när det varit riktigt illa.
Så får vi se om det blir bättre.
Hatar att ta tabletter men va sjutton ska jag göra. Orkar inte gå runt och må som ett lass bajs heller.
 
Har dessutom hittills inte varit jätterädd för Corona heller, ända tills man fick reda på att det tagit sig in på min arbetsplats. Det gjorde ångesten 1000 gånger värre.
Jag kunde inte sova inatt och kunde inte äta frukost för att jag mådde illa. På jobbet stoppade jag i mig lite lunch, men det gjorde att magen sa ifrån och fick strax därpå springa på toaletten.
Hela dagen har jag gått i som ett töcken. Är så trött i huvudet så jag knappt vet vad jag heter snart.
Känner liksom att jag inte kunde hålla fasaden uppe idag.
Nya tag imorgon, och hoppas det blir lättare med medicin.
 
När jag hade lämnat pojkarna på förskolan i förmiddags så började jag grina i bilen påväg till jobbet.
Allt jag kunde tänka på var att OM jag skulle dra hem detta nu, och att jag eller J skulle drabbas... Som att vi inte har och har haft nog med elände detta året redan...
Känns som det aldrig får vara bra någon längre stund. Visst njuter vi när det går bra, men sen brakar allting och vi båda två dras ner i en spiral av stress, dålig sömn och nedstämdhet.
 
 
Ser iallafall fram emot dececmber nu. Även om Jeroen inte har något jobb just nu och den jävla a-kassan inte kan få tummen ur att ta beslut om han ska få pengar eller inte. 2,5 månad har han väntat nu... Och räkningarna och lånen betalar ju inte sig själva...
 
Men iallafall, december. Nästa helg är det iallafall första advent. Då ska alla ljusstakar, julgardiner osv fram. Det blir mysigt! Man kan ju hoppas att det kommer lite snö snart. Börjar bli så trött på dessa gråa, regniga och trista dagarna. 
Den 5-6 december ska jag och barnen åka till mamma och julbaka! Det blir mysigt! Det gör vi varje år, och lika mysigt varje gång. Så kul också nu när barnen börjar bli stora och vill/kan hjälpa till.
 
Men nu ska kidsen göras iordning för sängen...