Nyårslöften

Jag har funderat på det här med nyårslöften... Ska man ha några eller ska man bara sätta upp mål för det kommande året? Jag har aldrig varit särskilt bra på att hålla mina löften... Dock har man väl mest avlagt det så kallade "godislöftet" ett x antal gånger och misslyckats precis lika många gånger...
Så i år vet jag inte om jag kommer ha några direkta löften men jag ska absolut sätta upp mål.
Jag ska för det första försöka bli bättre på att höra av mig och träffa mina vänner och min familj. Har blivit lite lite med det senaste tiden känner jag och jag gillar det inte. Har haft klagomål från flera håll ;)
Så jag ska försöka bättra mig!
Härnäst på listan blir nog att lägga om livsstilen lite... Vi började jättebra med LCHF efter sommaren och det gick bra, men sen senaste månaderna har det blivit en hel del myskvällar, kanske lite för många egentligen och lite för mycket hämtmat... Ska försöka ändra på det och inte äta så mycket onyttigt (försöka kan man ju alltid!)
Det tredje hänger väl ihop med det andra, vilket är att börja röra på mig mer. Så fort våren kommer ska jag börja cykla igen! Det gick ju hur bra som helst i höstas! Cyklade ju mellan 8-20 km varje dag! Och det är bra för Zelda också! Så det får bli mer av det... Dessutom kom ju jag och syrran igång med att jogga också men sen kom det där välkända att man hittar på dåliga ursäkter för att inte komma ut längre och så rinner det ut i sanden...
Ska försöka ta tag i det också och komma igång!
Dock kommer nog mitt största mål detta år bli att ta min efterlängtade examen! Jag kommer förhoppningsvis stå där i juni med mitt diplom och vara sådär löjligt stolt över mig själv, att jag har klarat det!
Trots pappas bortgång, trots barnafödande mitt i, trots byte av praktikplats, trots saknad av inspiration så kommer jag (förhoppningsvis) ha klarat av det! Och jag kommer vara så välförtjänt av min examen!
Sen är det bara att ge sig ut i arbetslivet och livet kommer bli så mycket lättare och bättre!

Så det är vad jag siktar på detta året... Sen kan man ju alltid hoppas på jobb, husköp, graviditet och lite annat trevligt, men det kommer när det kommer ;) Drömma kan man alltid!
Dock är det väl just dom tre sakerna som vi siktar på detta året... Får jag ett jobb så kan vi äntligen köpa hus, vilket i sin tur leder till att vi kan skaffa fler barn :)
 
Men nu ska jag nog fortsätta sitta i soffan... Min mage bubblar som bara den, vet inte om det verkligen är magsjuka som spökar här hemma... Bianca verkar i alla fall pigg igen, inte kräkts mer eller så och hon har ätit mycket yoghurt och lite pannkaka så vet inte vad det är... men min mage säger i alla fall att allt inte är som det ska... Vi får se hur det går...