Sista dagarna

Nu är vi inne på sista refrängen här i Holland. På torsdag åker vi hem igen. Vi försöker ta vara på sista tiden här nu, dock är vädret som det är. Ena minuten regnar det, andra skiner solen, tredje blåser det storm... sen repeat. 
Så vi har inte gjort något speciellt idag. 
Igår kväll var jag och J ut på middag tillsammans. Vi firar 5 års förlovning på fredag så det blev middag ute igår. Mysigt värre! 
God mat och ännu godare efterrätt! 
Ikväll ska vi hälsa på Jeroens farbror och imorn blir det en tur till hans mormor.
 
Vi måste åka på torsdag morgon så vi hinner i tid till Schiphol. Flyget går väl runt halv 3 tror jag de va. Har börjat packa våra väskor igen med rena kläder. Bianca får lämna kvar de mesta av leksakerna hon har fått här, det får helt enkelt inte plats.. Jeroens föräldrar kommer till oss i oktober så dom kanske kan ta med lite grejer då. 
Längtar faktiskt hem lite... Längtar efter Zelda, Frasse och Bosse. Sen såklart min säng... åh va det ska bli skönt att få sova i sin egen säng!
 
Har beställt lite saker från Jollyroom idag med. Grindar till våra kaminer, så inte barnen kommer åt dom sen. Nappflaskor till lille A, nappar och myggnät till vagnen. Kommer inte finnas mygg när A föds men ändå, bäst att köpa ett medans det är i reklam ;)
Vi har även kollat på en ny säng till Bianca. Hennes växasäng får A ta över sen, men det är dags att B får en riktig säng.
Blir troligtvis en tur till Ikea på fredag och kika!
 
Känns helt sjukt att det bara är 80 dagar kvar till beräknad kläckning, det är ju faktiskt ganska snart... Snart är han här! 
Längtar som en tok!!!
 
 
Här kommer en bild från igår, v29