20 mars

Onsdag idag. Vädret har varit sååå underbart idag! Man blir verkligen på så bra humör av solen. När man äntligen kan öppna altandörren liksom?!

J har varit hemma från jobbet i 2 dagar nu. Han har inte mått så bra. Hans kropp börjar säga ifrån bristen på sömn. Plus att han säkert oroar sig för sin pappa.
Jag önskar att jag kunde hjälpa honom. Jag vet bara inte vad jag kan göra.
Känner liksom att jag inte riktigt räcker till. Men men... jag hoppas att han vet att jag finns här.
Herregud, vad jag älskar honom. Så innihelvete mycket. 

Iallafall... dagen bjöd på sol och glada barn. Arvid har varit så duktig denna vecka på föris. Varit en glad kille både vid lämning och hämtning. Han har dessutom slutat med nattblöjan nu! Vi började förra veckan och inte en enda olycka (peppar, peppar)! Så stolt över honom!
Edvin har 2 tänder påväg, tandköttet är helt vitt, men inga som spruckit igenom än. Men man märker på hans humör att det kanske gör lite ont i munnen, eller så är han ett litet mini-monster helt enkelt, haha!
Han är en kille som vet vad han vill iallafall, och visar med råge om han är missnöjd med något!

Biancis fortsätter ha det lite jobbigt i skolan. Pratade med en fröken idag och dom tycker hon börjat bli mer orolig. Vill gärna hålla sig till fröknarna och så.
Jag tycker det är så tråkigt. Hon som är världens snällaste tjej... Hon pratar mycket om det hemma. 
Vare sig man frågar om hon tycker det ska bli kul att gå till skolan eller om man frågar om hon haft en bra dag så kretsar svaret 99,9% kring ett barn som retar, knuffar eller slagit henne. Har dagen varit bra så blir liksom svaret "Ja, idag har *** varit snäll mot mig".
Alltså på riktigt? Hon är 7 år, och ska redan behöva bevittna hur grym skolvärlden kan vara. Jag var själv ett mobboffer när jag gick i lågstadiet, men att MIN DOTTER ska behöva bli utsatt. Jag blir så ledsen.
Vi får hoppas det blir bättre. 

Vi köpte glass efter skolan idag! Vårens första glass!
Imorn har vi planerat picknick i Säter med Liza och våran stora, underbara barnaskara!
Det är så himla kul när vi umgås tillsammans! Våra barn älskar varandra och mammorna älskar varandra! En av mina absolut bästa vänner!

Men nu ska jag kolla vidare på Sveriges mästerkock, sen blir det sängen!