Söndagskväll

Sitter i soffan och har lite söndagsmys med älsklingen. Idag har inte hänt mycke. Vi har haft tvättstugan så har inte direkt kunnat göra mycket.

Pratade med mamma i fredags och vi har bestämt att försöka fixa till vår trasiga relation. Vi känner att de finns nått att rädda så varför inte.
Tänker inte skriva så mycket om de.
Men på fredag planerar vi att kanske gå ut och äta för att sedan gå på bio. Jeroen föreslog att mamma kanske kunde sova över om det blir sent med bion. Så vi får se!
Känner iallafall att jag har Jeroen med mig detta nu. Att han är beredd att ändra uppfattning om mamma.
Men jag menar, hur kan han ha fått en bra uppfattning om han bara har fått höra och se negativa saker?
Jag hoppas vi alla kan komma överens till slut.

Resten av helgen har flugit iväg som vanligt. Känns så sjukt att tiden flyger iväg när man har fullt upp men samtidigt flyger den iväg precis lika fort, om inte fortare när man är ledig.

Nu har den där måndags-ångesten smugit sig på igen... hatar verkligen söndagar... finns inget att göra och man bara hakar upp sig på att det snart är måndag. Men denna vecka kommer oxå flyga iväg. Har inläsning imorgon, då ska jag plugga på Högskolan. Sen jobbar jag tis-tors och sen är det seminarium på fredag igen, och återigen helg.

Inte blir de nå Holland i jul heller :(
Och det är av den enkla anledningen att jag tydligen bara var ledig från skolan v52... vilket är dagen före julafton. Och en vecka känns kort om tid då vi tänkte ta bilen ner. Då går dessutom minst 3 dagar åt att köra. Bianca orkar ju inte i ett sträck. Skittråkigt med vad gör man...? Vi får se när de blir.

Men nu ska jag fortsätta mysa med Jeroen för att sen gå och sova.
Upp tidigt imorgon (som vanligt)!