Tisdag

Idag har och är inte min dag känner jag. Hade en bra morgon med Bianca. På jobbet har det mest varit skrik, gnäll och slagsmål idag. Jag har fått höjt rösten både en och två gånger och det gillar jag inte.
Jobbet flöt väl på okej under dagen och eftermiddagen har varit hyfsat lugn.
Efter jobbet hämtade jag Bianca på rekordtid tror jag. Hon brukar aldrig följa med första gången man frågar men idag gick de bra!
När vi kom hem så gick vi till lekparken direkt. Det var några andra där också som bor i området så vi pratade en stund innan dom gick hem. Vi stannade en liten stund till innan det var dags att gå hem.
Jag drog på mig träningskläderna och gjorde dagens träningspass.
 
Har ju köpt Perrellis bok om att komma i form och igår tränade jag också tills låren sa ifrån ordentligt. Blev en snabb promenad/joggingtur runt området först som uppvärmning och sen blev det benböj och lite annat. Jag gjorde så mycket jag bara orkade, men efter halva övningarna så sa låren ifrån. Kändes ungefär som när man får sendrag... Tänk det i båda låren samtidigt... Jag trodde seriöst att jag skulle skrika.. Kunde knappt sätta mig ner... Mindre roligt, men trevligt att det känns att man gör nått. Men sen tänker jag att det program Perrelli har lagt upp troligtvis inte är för såna som är så otränade som jag så jag gör det jag känner att jag klarar av så får man ta mer eftersom :) Har i alla fall haft världens träningsvärk i låren idag. Mindre roligt att sätta sig ner på huk eller på toaletten :P Men men, som sagt, bra att man känner att man gjort nått.
Dagens övningar bestod i armövningar. Lite armhävningar, "Stålmannen", "Svalan" och sidotöjning.
Passet gick fortare idag än igår, men kanske för att det inte var någon 30 min uppvärmning.
Åt wokgrönsaker med kyckling och ris igår till middag, riktigt mumsigt, och jag försöker verkligen minska på kolhydraterna nu och äta mer grönsaker.
Idag blir det fisk i foliepaket med paprika och purjolök, med kokta morötter och potatis till! Får se hur de blir, har aldrig lagat fisk så :)
 
För övrigt så har Bianca varit och grävt i kattlådan (som vanligt)... Dock denna gång så stog hon och hällde sanden över Zelda... Tror ni mamma blev glad eller? Svar nej... Jag skällde väl lite och Bianca blev ledsen och fick sen tvätta händerna. Jag vet inte hur många gånger vi sagt åt henne att inte vara i kattlådan men tror ni hon lyssnar? Även där svar nej...

Men men! Dags att stoppa in fisken i ugnen!