Efterlängtad...

Äntligen är det fredag, som jag har längtat! Haft en tuff vecka på jobbet och avslutade med en extra tuff fredag, så det var riktigt skönt att få sluta 14.30.
Hämtade Bianca på Solrosen, hon ÄLSKAR sitt nya dagis. Och vet ni?! Igår hade ungen lärt sig CYKLA!
I vilket universum blev hon liksom intresserad av att cykla? Hon har haft både balanscykel och en riktig cykel hemma, men det har inte varit intressant det allra minsta... Sen igår när jag hämtade henne så cyklade hon! UTAN stödhjul... Och hon var så stolt! Så himla glad jag blir, dels för att jag såklart är stolt såklart. Men att se hennes ögon lysa när jag överöser henne med beröm! Så idag rök hennes stödhjul på cykeln hemma också!
 
Det blev en tur till affären efter dagis då jag utlovat (okej, lovat mig själv) att vi ska äta tacos ikväll.
Så vi köpte lite frukt och grönsaker, lite fredagsfika och lite gott till kvällen.
Så vi har nyss fikat nu. Ska väl göra mat om ett tag, men just nu kikar barnen på Viana, för typ 10000 gången sen vi köpte den. Till och med Arvid gillar "Maaaiii" (Maui). Han kan sitta och titta med Bianca.
Och det är så roligt, på kvällarna så har ju Arvid börjat sova i Biancas säng. Han säger ju efter man borstat tänderna "Sova Biacca). Han har blivit så duktig att prata, sötsnöret. (Tagit uttrycket sötsnöre av Malin, men jag gillar det).
 
Usch va trött jag är. Min kropp och mitt huvud skriker efter vila... Men jag är så stressad jämt. Man hestäter på jobbet, knappt man hinner gå och kissa ibland. Kom på migsjälv en dag när jag slutat kl 16 att jag inte kissat på hela dagen. Man är helt slut när man kommer hem.
Sen har Jeroen jobbat eftermiddag denna vecka också så har inte ens sett honom på hela veckan heller. Blir bättre nästa vecka när han har natt, då har man iallafall kvällarna.
Sen åker ju han till Norrbotten på torsdag och blir borta i 2 veckor. Det kommer bli tufft. 
Inte värre än jag klarar av, men just att man sköter allt med barn och djur själv, mat, handling, tvätt, städning... Blir ju verkligen allt själv då. 
Haha kommer vara som en urvriden disktrasa när Jeroen kommer hem :P

Men förhoppningsvis så kommer frysen bli välfylld efter jakten iallafall!