25 mars

Söndag och sol!
Blir så glad av solen, även om hela kroppen protesterar idag och jag verkligen inte orkar ta mig ut så gör solen mig glad! Att kunna öppna altandörren så barnen kan vara där ute och leka gör så mycket och det släpper in så mycket mer ljus! Just i detta nu så springer de runt på altanen och leker häst... Dom har lekt så himla bra tillsammans hela veckan. Verkligen varit små änglar!
Dom lunchade hamburgare tillsammans på altanen förut också ^_^
 
Har försökt att vara lite effektiv idag, vilket också kan bidra till protest från kroppen, men vad ska jag göra då när man får krupp av hur det ser ut här?!
Hundhår ligger överallt... skräp som hundar och ungar drar in från alltanen... Jag blir galen :P
Har rensat en del bland barnens leksaker och ska slänga lite. Sorterat så att allt som hör ihop ligger på samma ställe. Tågbanan på ett ställe, duplo på ett ställe osv... Sen dammsög jag.
Upptäckte även imorse när jag skulle ta reda på den rena tvätten att nån av katterna har hoppat upp på bänken och kissat ner all ren, vikt tvätt... Så det var ju bara att slänga in allt i tvättmaskinen igen och tvätta om... Ibland blir man sååå imponerad...
Men nu är man som sagt helt slut. Och barnens galonoveraller är kvar på dagis, vilket innebär att vi inte kan vara ute heller. Ute är det jätteblött och har ingen lust att försöka leta reda på några gamla galonisar heller. Orkar inte.
 
Igår somnade jag även med ett leende på läpparna. Bebis har äntligen fått ett namn. 
Har nästan haft lite stress över det eftersom de båda andra barnen hade sina namn för länge sen. Men nu är ett namn bestämt och det känns helt rätt! Kommer dock hålla det hemligt, lite spännande ska det väl vara :P
Har ju varit så svårt när J inte gillat nått av namnen jag gett som förslag men han berättade igår att han skrivit in namnet i gästboken från hans mormors begravning. Han hade först skrivit ett "<3" men hade sen smugit tillbaka och skrivit dit namnet. 
Jag är nöjd och J är nöjd. 
 
J som för övrigt begett sig hemåt igen. Äntligen ska vi få hem honom igen. Även om det mestadels gått bra denna vecka så har det varit jobbigt på kvällarna.
Men har haft snälla barn och haft vänner på besök osv. Så nog har jag klarat mig bra.
Men ska bli skönt att få tillbaka ordningen här hemma, och ha någon att mysa med igen.
Så himla lätt att man bara tar varandra för givet när man är hemma. Tror vi båda är lite för bra på det. Man glömmer bort dom här små grejerna i vardagen.
Men såna här gången när han är borta är också dom gångerna då jag verkligen bli påmind om hur viktig han är. Att han verkligen är den enda jag vill ska komma hem till mig. Att han är den enda jag vill vara med resten av livet. 
Så himla tacksam att ha honom. Att han vill vara med mig. Att han är den bästa pappan till våra fina barn.
 
Ikväll väntas bad för mina små, dagisdags imorgon och jag ska på besök hos barnmorskan igen :)