28 april

Herregud, april är snart slut och vi entrar snart maj! Den månaden vi väntat på så himlans länge nu!
Nog för att vi säkerligen även kommer hinna entra juni innan det kikar ut någon bebis men ändå... Det känns liksom inom räckhåll nu!
Idag går vi in i v.37. Mina ljumskar gör så sketans ont vid varje rörelse, men bortsett från det och ett väldans tryck neråt mellan benen så mår jag ganska bra. Vaknar några gånger varje natt för att kissa, dricka och vända mig och är sjukt trött på dagarna, men det kan jag liksom ta. 
Eftersom J inte har hittat nått nytt jobb än så är ju han och barnen hemma nu så behöver jag en lur under dagen så står ju sängen på övervåningen.
 
Har varit en del sjukt här senaste veckan. Arvid hade magsjuka hela helgen och början av veckan. Igår var Bianca jättehängig och bara låg i soffan hela dagen. Idag har hon världens diarré men är bra mycket gladare.
Hoppas vi andra klarar oss nu. Orkar seriöst inte med mer sjukdomar nu. Tycker inte vi varit annat än sjuka detta året. Barnen har turats om och vi har gått igenom både magsjukor, öroninflmammation, feber och otaliga förkylningar. Nu får det vara nog! 
Därför vi också bestämt att vi redan nu tar semester från dagis. Vill inte att barnen ska riskera att dra på sig nått mer nu innan bebis kommer. Det kan ju faktiskt hända när som helst egentligen, men ska jag gå efter hur det gått tidigare så kommer det inte hända än på några veckor...
Men vem vet? Plötsligt händer det. Tredje gången gillt kanske?
 
J är just nu iväg och hämtar en överraskning till Bianca. Vi har ju länge sagt att hon ska få en ny cykel eftersom den hon haft passar ju liksom Arvid nu. Så vi hittade en fin cykel på en facebook-sida igår för en bra peng. Älskar att kunna köpa begagnade saker ibland. En ny cykel är ju inte billigt annars liksom...
Den såg jätte fräsch och fin ut så vi slog till :)
Hon kommer nog bli jätteglad! Hon lärde sig ju cykla förra sommaren, så vi får väl se hur det går nu då, om hon kommer ihåg hur man gör ;)