20 maj

Maj är för sjutton snart slut. Midsommar står för dörren.
Inskolning börjar planeras här hemma och vår stora tjej ska börja 1an...
Alltså det är helt sjukt. Snart har jag inga småbarn längre. Snart är min mammaledighet för all framtid slut...
 
I helgen har jag och Arvid varit hos mamma/mormor och hjälpt henne att röja och packa ner hennes grejer. Hon flyttar ju till Kim nu så vi hjälpte henne lite. Var en bra helg över lag, förutom att jag åkte ifrån astmamedicinen, så jag har sovit lite knackigt.
Jag har även börjat få problem med en visdomstand, så på torsdag ska jag till käftis så han får ta sig en titt. Men antar att det kommer behövas en operation... Den vill inte riktigt komma fram så tandköttet täcker det mesta av den fortfarande, så att dra ut den vet jag inte ens om det kommer vara möjligt. Jag är fullkomligt skräckslagen inför detta... Det finns inget som skrämmer mig mer än tandläkaren. INGET.
Och att få problem med tänderna är mitt worst case scenario. Fyfan... Jag har sån jäkla ångest alltså! Men det måste väl göras. Men ska det göras nån större operation ska jag fan kräva att bli sövd :P
 
Igår när vi var påväg hem så var Arvid så inställd på att han ville träffa Kim (mammas kille). Han har tjatat om Kim hela helgen, så det blev liksom typ bestämt att Arvid och Bianca skulle följa med mormor hem till Kim och sova över. Så jäkla underbart att bara kunna bestämma sånt där spontant nu när hon bor en halvtimme bort istället för 2 timmar bort.
Så jag ska åka och hämta dom små liven sen.
 
Något positivt som hänt är iallafall att J äntligen fått jobb! Han ska skriva kontrakt och börjar redan imorn. Han var på intervju och fick "gå bredvid" förra veckan. Så nu ska han börja. Känns skönt. Han ska köra lastbil i Borlänge :)
 
Något som också är positivt är att jag nu vet vilken avdelning osv jag ska jobba på i Mora By. Jag kommer få jobba på Droppen, vilket är med småpluttarna :)
Det ska bli så himla roligt, och det känns super att jag kommer få jobba med den åldersgrupp som ligger mig varmast om hjärtat!
Jag ser verkligen fram emot att börja jobba där! Alla har varit så himla snälla och tillmötesgående och den tillfälliga chefen är supersnäll!
 
Känns som att livet kanske är påväg att rätta till sig nu.
Kanske att det äntligen är vår tur att få lite medvind!