1 april

Och där var mars slut och vi är inne i april! Det är helt sjukt va tiden går, hänger som vanligt inte med...
April, herregud det är ju för sjutton snart sommar!
Nyss ätit frukost med mina små kottar, utfodrat dom 4-fotade och var ut och vände med hundarna så dom fick göra ifrån sig. Typiskt höstväder idag känns det som, riktigt ruggigt... Hoppas på lite sol sen, inte så himlans kul att gå ut annars... Men ut ska vi, det behövs hos alla. Barnen har varit hemma torsdag och fredag då Arvid varit så himla hostig, han är bättre nu dock :)
 
Jobbet rullar på, haft massa möten i veckan. Medarbetarsamtal, APT, kvalitetsredovisningsmöte... Känns så himla bra att man får förtroendet att vara med på allt på jobbet! Jag vet att det är mitt ansvar som förskollärare liksom men ändå, vi är fler förskollärare på denna förskolan än i Borlänge, vilket gör att allt inte ligger på mig. Så nu känns det liksom nytt och spännande, man tar för sig på ett annat sätt. Man känner inte den här eviga pressen och den ständiga förväntningen på en. Det är himla skönt. Alla vill hjälpas åt och alla är så himla bra i Fäggeby! Älskar att gå till jobbet, älskar barnen och älskar kollegorna! Jag kan nog inte understryka det nog hur glad jag är att ha hamnat i Fäggeby!
 
Vi har ju börjat få ordning på övervåningen nu. Jeroen har målat lilla hallen utanför Arvids rum, och nu har jag äntligen fått upp en bokhylla där så jag kan se vilka böcker jag har och slippa behöva gräva i gamla resväskor för att få fram böckerna. Jag älskar böcker, älskar att läsa. Men det finns ju inte lika mycket tid till det längre så det bli några sidor här och där... Men skönt att kunna se vilka böcker jag har iallafall. Tavlan vi köpte för flera månader sen har också kommit på plats! Så himla bra det blev, sån himla duktig karl jag har! Bara en fotölj där nu så är jag nöjd! 
Är så himla mycket man vill göra, men det ska ju finnas tid och pengar också...
 
Får se vad dagen kommer erbjuda, som sagt är vädret inte det roligaste, men what the hell, man är väl inte gjord av socker ;)