1 mars

Shit, redan inne i mars. Känns som det nyss var nyår.
Men de senaste dagarna har det varit vår i luften. Det har varit varmt, delvis soligt och blött. Barnen har varit ute mycket och tacka högre makter för galonis.
Just nu är dom hos mormor och har lite sportlov. Är så tacksam att de vill åka till mormor, när en annan bara hade tråkiga minnen från min egen mormor.
Skjutsade dit dom igår. Men attans så jag saknade dom igårkväll när jag skulle sova.
Man är liksom så van vid att Edvin ligger bredvid.
 
Imorse vaknade jag med något som jag inte vaknat med på flera månader. Världens ångest.
Magen kändes som en blyklump och gråten är ett faktum. Vet inte vad som gjort att den bestämde sig för att komma tillbaka nu, men jag hoppas att det bara är en snabbvisit. För jag orkar seriöst inte falla tillbaka i de vanorna igen.
Ljuset är påväg tillbaka, det är nästan ljust ute nu och klockan är bara 6.42. Det känns jätteskönt. Älskar att det är ljust när man åker till och från jobbet.
 
Igår kväll hade vi det mysigt, jag och J. Han lagade soppa med örtbaguetter och vi åt i soffan. Sen tog vi en liten promenad tillsammans med hundarna.
Jag är så tacksam för den mannen. Han vet allt om mig, tar hand om mig, respekterar mig, älskar mig.
Får se om vi hinner hitta på nått idag mellan jobb och kvällsmöte. Det ser iallafall ut som att det blir fint väder.
Jeroen klippte till äppelträdet igår också och eldade lite. Är ju dags att göra gården redo för våren nu. vi ska rensa bland hallonbuskarna. Klippa ner och eventuellt plantera om några. Flytta dom liksom.
Sen ska vi göre iordning växthuset också. Och börja sätta frön. Måste bara köpa jord.
 
Senaste dagarna har jag varit sjuk också. Började på onsdagen med ont i huvudet, örat och halsen. Blev bättre med örat men huvudet och halsen var kvar så testade mig på torsdagen men det var som väntat negativt. Sen blev magen helt konstig så fick världens rännskita i flera, flera dagar.
Jag kunde äta och dricka osv men det var som att det bara rann rätt igenom.
Men på lördagen började det rätta till sig och igår kände jag inget. Så vet inte vad det var, om jag ätit nått olämpligt. Har iallafall hunnit lyssna på 2 hela böcker när jag legat i sängen. Lyssnar just nu på Sagan om Isfolket.
 
Men nu måste jag gå ut och starta bilen, det såg ut som att det var sån där rolig pansaris på rutorna. Har varit kallt inatt, så hoppas det blir soligt och varmt idag. Slutar 12.30, så det är skönt.
Hoppas ångesten försvinner, hatar att vara bland folk när man mår såhär.