Solsken i sinnet

Idag har varit en mycket bra dag! Dagen på jobbet var super, som vanligt nu för tiden!
Vi var ute hela förmiddagen och åkte stjärtlapp i Slänten... måste ju passa på medans det finns snö kvar att åka på. Och barnen älskar det ju! Jag provade även att åka i fredags, asså min röv var ju måttligt bedövad efter det, har nog inte åkt stjärtlapp på säkert 20 år! Men kul var det, men nog föredrar jag pulka eller bobb ;)
Dock har det ju varit plusgrader under helgen så det var ganska isigt i backen så det gick fort som sjutton!
Är så stolt över våra barn som är så duktiga att vänta på sin tur i backen!
Jag bara fullkomligt ÄLSKAR mitt jobb, och jag ÄLSKAR mina kollegor!
Dom är ju liksom som min andra familj litegrann! Har ju såklart några speciellt nära hjärtat <3
 
Nu har även alla föräldrar svarat på Biancas kalasinbjudningar och som det ser ut så kommer alla 7 som Bianca har bjudit in! Kommer bli superkul, med tanke på kalaset förra året då hon bjöd typ 4-5 stycker och alla blev sjuka på kalasdagen... Så då blev det inget kompiskalas. Men nu har alla tackat ja och det ska ju bli på leklandet, så det blir nog kul!
Sen har vi ju kalas nästa lördag för familjen, då bjuder vi in alla så får folk komma om dom känner för det och har tid. Kommer baka tårta (hallontårta har Bianca beställt).
Sen ville hon baka muffins och nån kaka, så det ska vi väl kunna ordna!
Fattar inte att hon snart fyller 5 år! När hände det liksom?! Stora tjejen... Helt sjukt!
 
En annan som fortsätter att växa så det knakar är ju Arvid. Detta underbara lilla gossebarn som fortsätter sin inskolning med framgång. Denna vecka utökas tiden för att sen nästa vecka övergå på "riktigt" schema.
Såg honom idag när dom var ute på andra gården (vi har ju 2 olika gårdar). Han blev dragen i pulka, och det bara kom över mig hur stor han faktiskt har blivit. Blev nästan lite känslosam när jag stod och tittade på min kommande 5-åring och hennes kompisar när dom lekte.
Allt har gått så fort. Tyckte nyss han kom, och nu är han en stor dagis-kille! Och ja jag säger "dagis" även fast jag är förskollärare :P För mig har det alltid hetat dagis. Dock säger jag förskola när jag pratar med föräldrar osv. Men för mig är det dagis :P
 
I helgen är det tänkt att vi ska åka till mamma. Lyckades byta till mig en mellantid, så jag jobbar 7.30-16 istället för stängning. Så vi kan komma iväg innan kvällen iallafall. 
Mamma pratade om att vi kanske kunde åka till badhuset, och tror det skulle gå hem hos båda barnen! Så det ska bli kul! Så mysigt när man kan åka iväg lite sådär och barnen får umgås med mormor.
Sen ska Jeroen försöka göra något åt våran trappa occkså. Vi vill ju ta bort den fula mattan och slipa och måla den. Kommer bli superfint! 
Men bäst att göra sånt när barnen inte är hemma ^^

Men nu ska jag nörda lite innan sängdags!