29 mars

Tyst igen här ett tag. Men har faktiskt inte orkat brytt mig om bloggen senaste tiden.
Varit i någon sorts karantän senaste 2,5 veckan. Barnen har varit för förkylda för förskolan sen restriktionerna från FHI kommit så vi har turats om att vabba här hemma. 

Blivit några turer till mormor, utelek i den mån barnen orkat, bokläsning, mycket skärmtid, mys mitt i veckan och sådär. Tycker ändå det är helt okej.
Nu börjar dock barnen bli lite uttråkade och klättrar på väggarna.
Edvin är överallt, verkligen ÖVERALLT. Högt och lågt!
Vi ska prova med föris imorgon så får vi se hur de går. Edvin snorar lite fortfarande när vi varit ute, men de gör väl alla barn denna tiden på året...
Funkar de inte så får som väl helt enkelt ringa.

På jobbet har det varit stort bortfall av både barn och vuxna. Men dom säger ju att man ska vara hemma vid minsta symptom...
Men veckan som kommer ska jag försöka beta av lite utvecklingssamtal.
Beror väl lite på hur det ser ut med personal. Vet att vissa förskolor ställt in samtalen just på grund and pandemin.

I helgen har det varit lugnt. Vi har varit ute en del. Grillat hamburgare, cyklat och tagit vara på solen.
Idag hade Bianca gymnastikträning. Senaste veckorna har dom bara varit 2-3 stycken på träningen. Även om jag tycker att det är bra att folk tar pandemin på allvar så tycker inte jag att man ska isolera sig helt. Anser Hedemora GS att träningar fortfarande kan bedrivas så varför inte gå?
Man kan inte ställa in hela livet och bara vara hemma.
Var även till Stadium outlet och köpte vårjackor till barnen. Och vårskor.
Så nu slipper dom gå i fordrade stövlar när det är 18° varmt.

Vi har även röjt lite på bänkar och byråer så det ser bättre ut. Tagit bort onödigt, ställt fram lite annat. Slängt lite halvdöda blommor, satt nya skott.
Vill även byta gardiner... men får se om jag hittar nått fint.

Nu har Lilly nyss åkt hem. Hon följde med oss eftee gymnastiken.
Jag och Liza tog igen lite förlorad tid medans tjejerna tränade. Ses så sällan nu mellan jobb, snortorkning, hennes plugg och praktik.... 
Men träningarna brukar vi få till!
Blev även tal om frisering idag. Både jag och Bianca borde egentligen boka tid och bli lite ompysslade. Har inte rört mitt hår sen i november så känns som det börjar bli dags. Men tror jag vill behålla längden på håret faktiskt. Trivs i långt hår. Även fast jag har det mest uppsatt.
Vi får väl se.