21 maj...

... och 5 dagar kvar till bf.
Fattar inte att tiden plötsligt gått så fort. Det är för tusan dags att föda barn snart!
Usch va nervös jag blir. Samtidigt som det inte finns något jag hellre skulle göra nu så njuter jag av att vara gravid. Denna gången har denna väntan inte varit lika jobbig. Fysiskt sätt jo, jag är så svälld och har så ont. Men psyket håller fortfarande och jag tycker det är mysigt med allt knöl i magen, även om det märks att det börjar bli trångt, riktigt trångt.
Dock inga som helst tecken på att lillebror är påväg ut än. Inga förvärkar, ingen slempropp... Ingenting :(
 
Jag är så glad att jag kunnat vara sjukskriven och kunnat ta det lugnt med alla problem jag har haft denna graviditet. Tanken på att detta är sista gången jag är gravid har hela tiden varit rätt skön. Att känna att man är klar liksom.
Men nu när det närmar sig slutet så börjar den känslan lite försvinna. Alltså jag känner att jag kommer nog vara klar med barn, men den där känslan att man aldrig mer kommer få vara gravid. Aldrig mer känna det där knölet och livet i magen. Känslan att man bör på ett barn. Att man har 2 hjärtan i kroppen.
Liiiiite sorgligt är det nog, men som sagt. Känner att 3 barn är bra. Sen är jag nöjd. 
Och J känner samma sak, om han nu inte ändrat sig ;)
Vi blir en familj på 5 personer, sen får det vara bra med det. 

Har ju en hel del annat detta året också som ska planeras. Förutom att jag ska föda vilken dag som helst så kommer vi ju ha ett dop att planera. Sen ska vi även gifta oss i oktober, så dom förberedelserna har ju också pågått några månader nu.
Det blir en liten tillställning här i byn. Vi har valt att bara bjuda familj, då vi känner att det blir för stort om man ska bjuda vänner. För bjuder man den, måste man bjuda den och den och den osv... För att ingen ska känna sig utanför liksom. Vill inte att nån ska känna "Varför bjöd dom henne/honom och inte mig?".
Så närmsta familjen har vi bjudit. Blir väl 35 personer eller nått sånt, med oss 5 inräknat.
Kyrkan är bokad, bordsdekorationer/porslin är köpt, ringarna är köpta, inbjudningar är skickade... 
Jag ska väl börja kolla efter en klänning när bebis är ute. Har ju känts rätt värdelöst att ens fundera på att prova nu innan. Får väl se hur det kommer gå. Ingen aning om vilken stil som funkar eller vad jag vill ha :P
 
Jaha, nähe... Ungarna är utfodrade, badade och tänderna borstade... Jeroen gjorde egna sötpotatis fries med stekt struts ikväll, såååå jäkla gott!
Köpte ju en air fryer för nån vecka sen. Bästa köpet asså! Maten blir så mycket godare än i vanlig fritös, plus att det är mycket nyttigare med bara en matsked olja till allt typ, istället för att det ska drypa i fett när man är klar.
Nog för att vi inte använde fritösen så jätteofta, som jag fick det att låta som men känns ju bättre att kunna äta "skräpmat" när det är bra mycket nyttigare.
 
Men nu är klockan snart 8 och dags att lägga dom små änglarna!