Fredag!!

Äntligen är det fredag! Jag gillar att veckorna går fort nu ;)
Det får liksom gärna bli vår och sommar! Semester ser jag fram emot, det är ju tänkt att vi ska bila ner till Holland i sommar, så vi får väl se! Ska prata med Jeroen angående vilka veckor vi ska söka ledigt :)
 
Idag har jag haft en superfredag på jobbet, vi har fått upp lite alla hjärtans dag pyssel som barnen har gjort. Vi improviserade lite och hängde ett hönsnät i taket där vi satte fast pysslet... Alla sätt är bra ;)
Vi ska leta en trädgren när det blir vår, lite svårt nu när det ligger 1 meter snö överallt... Eller om nån annan har tips på annat man kan ha hängande i taket så tar jag gärna emot tips!
Jobbade 7-14 idag (fick gå hem innan mellis idag, vi hade 8 barn totalt idag på 2 avdelningar.... varav 5 till mellis).
Så jag hämtade Biancis lite tidigare, hon satt och åt mellis också, sen blev det fart! Hade ju lovat henne att vi skulle åka och handla idag efter dagis. Så vi åkte till Coop Forum och handlade lite fredagsmys och annat välbehövligt ;)
Hade en väldigt fin solnedgång bakom mig när jag åkte hem, sken fint i backspegeln ;)
Men jag är så himla glad att det börjar bli ljusare igen, jag har saknat det, speciellt solen!
Får hoppas på fint väder i helgen.
Ska ju ha kalas imorn, så mina syskon kommer och firar Biancis! Sen har jag lovat Bianca att vi ska gå till någon backe och åka bob. Har ÄNTLIGEN kommit ihåg att ta hem mina täckbyxor från jobbet...
Så det ska vi göra i helgen! Jag hoppas på sol!!!
Imorn ska jag och Bianca först baka cupcakes och tårta dock!
Man kan ju inte ha kalas utan tårta ;) Dock har ju vi kalasat på prinsesstårtan hela veckan typ, den är inte slut än!
 
Sen tycker jag att det är roligt att återuppta kontakt med folk man inte har umgåtts med så flitigt på många år, tycker inte ni det?
En barndomsvän som jag inte träffat sen Bianca var liten, jobbade med mig i måndags och tisdags. Kändes bra att ses och prata lite igen. Dock kan man ju inte direkt snacka så mycket "skit" när man är på jobbet. Så vi får verkligen se till att ta igen lite tid. Monika ska dessutom flytta till Borlänge, så då blir det kanske lite lättare.
Dock är det ju så drygt när man jobbar heltid och det blir sena dagar. Men nån dag får man väl se till att avvara!
Vill man så kan man!
 
Men nu ska jag fortsätta njuta av denna fredag!!!