Lördag

Imorse fick jag en så otroligt skön sovmorgon! Jeroen hade haft problem att sova så han hade gått upp tidigt, men både jag och Bianca såg till strax efter 8!!! Superskönt!
Efter en relativt snabb frukost blev det att göra sig iordning för att följa med älskling till stan. Han skulle jobba idag men vi tog en tur på ByggMax först för att kolla in färger, tapeter och golv till huset (om vi nu får det).
Vi har iallafall bestämt att vi ska lägga ett bud på det, sen får vi se vad som händer. Men vare sig vi får det eller inte så kan det vara bra att veta lite vad allting kostar och lite vad vi vill ha för fäger och så :)
Jag är så otroligt sugen på huset nu så de finns inte! Skulle vara superkul att börja sätta sin egen prägel på det :)
Ser fram emot att riva tapeter och lära mig lägga golv ;)
Jag vet att de kommer ta mycket tid, pengar och kärlek för att få huset som vi vill ha det men jag tror att det skulle bli så himla bra när det är klart!
Jag vet att Jeroen kanske tvivlar lite på min förmåga och mitt engagemang... Och jag kan erkänna att jag inte vill ta mig an mer än vad jag klarar av, men jag tror att vi tillsammans kan göra det :)
Jeroen ringde även till kommunen och hörde angående dagisplats, och det var iallafall ingen kö där, så det är ju också en aspekt som måste tas med. Bianca kommer såfall att behöva byta dagis (tyvärr)...
Hade helst haft henne kvar här men om vi ska flutta härifrån så kan vi inte åka den extra biten till dagis... Jeroen jobbar ju i Falun och jag i Borlänge...
 

På tal om jobbet... Imorn är min sista lediga dag innan jag börjar JOBBA!!!!!!!!!
Jag går ständigt runt och är nervös... Jag vet att jag har tjatat om det så himla mycket här men det är liksom det som tar upp större delen av mina tankar nu.
Känns rätt skönt att vara nervös för att börja jobba än att ständigt vara orolig för skolan ;)
Jag kommer vara orolig för att göra fel, tänk om inte barnen gillar mig? Tänk om arbetslaget inte kommer gilla mig? Tänk om jag kommer ha helt fel arbetssätt för Waldorfpedagogiken?
Men jag oroar mig säkert i onödan... Kommer säkert gå jättebra, det gäller bara att ta de lungt och sätta sig in i deras rutiner och lära känna barnen! Jag har iallafall världens snällaste chef, så det är jag inte orolig för.
Men jag har liksom aldrig jobbat på riktigt... Så jag vet liksom inte vad som kommer förväntas av mig...
Jag ska liksom vara färdig förskollärare nu... Jag har gått i skolan i 4 år för att bli det här...
Äääääääääääääh... det kommer gå bra!
 
När vi kom hem från stan så blev det lunch och sen kollade vi lite på Biancas nya film, Mamma Mu och Kråkan.
Sen blev det ett varv runt elljusspåret... Fyfan att gå där med barnvagn med barn i...
Märks att man tappat mycket kondition... Får försöka göra något åt det... Blir väl en annan sak när jag börjar jobba också. Men vi tog oss runt iallafall! Och när vi kom hem så var Binge och Susanne här så Zelda fick leka ett tag med Ella. Så nu är hon nöjd för dagen och jag tänker nu slå ner arslet i soffan och sitta där resten av dagen ;)
Eller kanske inte... Blir iallafall tacomys ikväll!