30 januari

Hade det varit fredagen den 13e idag så hade jag förstått varför dagen varit som den varit.
Inte mycket som gått vägen...
Började redan imorse när vi kom till jobbet/dagis... A började krångla redan på parkeringen och inte skulle gå in. Fick honom sen med mig men under stark protest. 
Han bara grinade och skrek hela vägen in, när vi lämnat kläderna gick vi in till de andra och han fick sitta i mitt knä.
Det gick bra i 20 minuter, tills det var dags att jag skulle gå in till min avdelning och jobba. 
Och när inte ens favoritfröken får ta honom, så är det något som är fel. Han bara grinade, höll i mig och sa "mamma mysa". Jag blev skitledsen och han blev säkert mer ledsen när han såg att jag också blev ledsen.
Han fick gå med G in till sig sen iallafall och det blev bra sen.
 
Dagen på jobbet har varit stressig. Några barn har inte varit på sitt bästa humör och det har varit både högljutt och mycket spring.
Strax innan mellis så gick jag in för att hämta A, som skulle få äta mellis med oss. Kändes som att vi inte fick någon bra start på dagen så tänkte att det kunde vara mysigt.
Efter mellis skulle vi leka med bilarna och vi satt på golvet. Arvid sätter sig i mitt knä men sätter sig exakt så att mitt knä hoppar ur led. Det har hänt många gånger att det hoppar "fram och tillbaka" liksom men nu hoppade det ur och förblev ur led... Gjorde så grönjävligt ont!
Skrek på Anette som fick komma och hjälpa mig. Fick tillbaka det rätt sen men fy satfläsk va ont det gjorde!
 
Nu är vi hemma igen och A tittar på Blaze och Jeroen och B är påväg hem från Borlänge, dom har köpt skor till Bianca :)