Lördag

Trött........ så himla trött.....
Att ha en mage som alltid är i vägen, en 3.5 åring som ska ligga mellan oss, armbågar och knän som flyger överallt, kissnödighet, törstig... alltid är det nått. 
Vaknar oftast när Bianca kommer in och vill sova i vår säng, sen kan jag inte somna om igen... inatt var jag vaken x antal timmar, sen bytte Jeroen säng och la sig i B's säng, då flyttade jag henne till hans sida, då gick det okej att somna. Men sen känns de som man sovit i 5 minuter och sen vaknar man...
48 dagar kvar tills lillebror är beräknad. Förstår inte hur jag ska orka med en förlossning sen om man redan nu börjar sova som en kratta... Men antar att kroppen orkar mer än vad man tror när det väl är dags!
Hoppas, hoppas, hoppas att han vill kika ut lite tidigare!
 
Idag blir det iallafall inte många knop. Ligger just nu i soffan och kollar på Monster High med Bianca. Hennes nya favoriter.
Lillebror knölar som vanligt runt, inte många stunder han sover om dagarna. Men det är rätt mysigt ändå. Men tror han har de trångt därinne nu. Ska fråga barnmorskan på tisdag om hon han känna hur han ligger.
Jag och Bianca var och handlade igår i Falun. Sen blev det middag ute när J kom hem :)
Ikväll blir det förhoppningsvis lite lördagsmys! 
Skönt med lördagar då Jeroen jobbar 10-15, då kommer han hem lite tidigare :)
Får se vad vi hittar på sen, jag kanske lär offra mig att klippa klart gräsmattan som J började på igår...