Snö och snorkråkor

Äntligen har vi fått lite snö... Typ bara en cm eller nått, men ändå. Det är vitt och fint ute, och termometern ligger på -13 grader idag. Blir nog tyvärr att hålla sig inne då mina barn är förkylda. Bianca har en väldigt hosta och Arvid är snorig som jag vet inte vad. Snorsugen hjälper inte så mycket heller, det sitter för långt in..
Har sovit superdåligt för att jag ligger på helspänn och lyssnar så att inte Arvid slutar andas. Det är riktigt jobbigt, och jag sover oroligt när jag väl somnar. 
Vet inte ens när jag sist skrev, det var före jul va?
Bianca hade över 39 graders feber över hela jul, igår var hennes första dag helt feberfri. Vi åkte till syrran ändå med ett paket alvedon med oss, så Bianca höll sig relativt pigg.
Vi åt julmat, såg på Kalle, spelade kort, fikade, träffade tomten och bara myste! Var en trevlig dag och kväll! Var inte meningen att vi skulle åka först eftersom Bianca var sjuk, men vi åkte ändå, och jag är så glad att vi gjorde det. Resterande juldagar var vi bara hemma och tog det lugnt.
Bianca och Arvid fick många fina presenter :) Det mesta till Bianca gick i Frost och Monster High tema, vilket är det populäraste på tapeten nu. Har även börjat fundera på presenter eftersom hon fyller år snart... Tänkte passa på under mellandagsrean, men jag vet inte vad vi ska köpa till henne... Ett spel har jag kikat på som en kompis dotter fick i julklapp, och Bianca har ju börjat intressera sig för sånt. Så kanske ett spel.
Sen vet jag inte... Hon gillar ju Frost, Monster High och My little Pony, men jag vet inte vad man ska köpa...
Vi borde seriöst rensa bland hennes leksaker och plocka bort det hon inte leker med och det som är trasigt. Säkert en hel del, men man tar sig inte tid.. 
Vi har även pratat om att göra om "datarummet" till ett lekrum, eftersom Bianca saker ligger överallt utom på hennes rum. Hon är ju oftast nere och leker och lådorna nere är fulla med hennes saker. Så vi får se..
 
Idag jobbar J igen med... Han har varit ledig ett tag nu, eller ledig. Sjukskriven igen. Förra helgen spenderade han i stort sett på akuten... Han har haft mer ont i ryggen senaste tiden så han åkte in när han hade så ont att han kräktes av smärta... Men tror ni dom gjorde nått eller? Nej bara sätter honom på nya tabletter och låter honom invänta röntgen som han väntat på i några månder redan... Vore ju dumt att låta honom ha den tidigare så man kanske kan få veta vad det är för fel... Det tjänas de ju inge pengar på. Och dom skiter väl i att han har så ont att han inte ens kan bära sin egen bebis hemma? Inte deras problem...
 
Har även senaste dagarna plöjt Grey´s anatomy, sett typ 2 säsongen senaste veckan. 
Är på säsong 6 nu, hade sett dom andra säsongerna innan, så började på 4. 
Imorse dammsög jag och torkade golven. Zelda löper ju så det är fläckar överallt... Så hoppas att det får se fint ut en stund nu... Mamma kommer idag, har inte träffat henne på jag vet inte hur länge... ett år snart säkert...
Skickade sms och tackade henne för julkort och julklappar och det blev typ bestämt att hon ska hälsa på idag. Känns väl lite weird, vet liksom inte vad jag ska säga eller nått...
Men jag och Bianca ska baka nått, det har jag lovat :)
Får se vad det blir! Paj eller kladdkaka eller nått säkert :)