Det där lilla extra...

Ska försöka sammafatta mig kort, jag har 2 barn som badar och snart ska gå upp för att stoppas i säng!
Måste bara få skriva av mig lite.
 
Jag är så sketans lyckligt lottad. Jag älskar mitt liv och alla som finns i mitt liv,
Idag har jag varit på jobbet, efter 4 dagars välbehövlig ledighet. Helgen tillbringades med kalas, grillning, vänner, sol och massa mys! Underbar helg!
Tillbaka på jobbet så är det sig likt, man trivs med kollegor och barn... Det är smått kaos som vanligt med sjuk personal och vikarier som inte finns. Man får pussla och vända och vrida och nästan vända sig själv ut och in. Det är stressigt, jag har svårt att koppla av och släppa jobbet när jag kommer hem. Jag måste bli bättre på det!
Men på något sätt älskar jag det. Det här kaoset. Det här kaoset som har gjort att jag har kunnat fylla mitt liv med ytterligare några människor som är mer värda än guld!
 
Idag kom E förbi och passade mina fina barn så att jag i lugn och ro (efter aggressionsutbrott på gräsklipparen) kunde klippa HELA gräsmattan! Alltså förstår ni? En måndag eftermiddag och jag hann klippa gräs... Tog både ett, två, tio och trettio försök att få igång Astma-Stig, som klipparen heter. Men det gick och nu är jag sådär löjligt nöjd med mig själv!
Men att kunna få klippa gräs, laga mat och bara få vara i några minuter utan att ha ett barn hängades i byxbenet och ett som står bredvid och frågar när maten är klar :P
Jag älskar mina barn mer än nått annat, men ibland måste man bara få kunna klippa gräs eller laga mat ifred. Och att jag har vänner som erbjuder sig att göra detta möjligt för mig är jag evigt tacksam för!
 
JAG har vänner som vill att jag ska få må bra, som vill hjälpa. Och jag älskar dom allihopa!
 
Men nu ska jag ta upp barnen ur badet!