Kryssning

Efter en väldigt knölig kväll och en ännu knöligare natt så vaknade jag med ännu mer ont i halsen än igår...
Dessutom trodde jag seriöst att jag skulle börja grina igårkväll och inatt. Jag var så trött, ont överallt och utmattad. Jag kände mig så totalt slut som mamma och över livet i allmänt. Hade jag inte varit så trött så hade jag grinat mig igenom natten.
Bianca somnade inte förens efter kl 21 igår och det efter mycket gråt och hysteri. Sedan vaknade hon igen, tror klockan var 1.30 om jag minns rätt, och ville inte somna om, vi provade med gröt, med vatten... inget hjälpte, bara att sitta/gå runt med henne. Att låta henne ligga i vår säng funkade inte heller, hon kan bara inte sova där.
Hon kan ligga och slappna av en stund, men sen sätter hon sig eller ställer sig upp och vill leka.
Jag bara orkade inte... Om alla eller ingen förstår det vet jag inte, men jag var slut.
 
Idag har jag dock fått nya krafter att ta mig genom dagen, även om jag var trött imorse när J´s alarm ringde...
Vi gick upp, och Bianca sov ett tag längre.
Sen blev det frukost och tid för J att åka till jobbet igen... 6e dagen i rad... Fattar inte hur syrran kan stå ut med att ha de så jämt... Hennes karl jobbar väl jämt 6 dagar i veckan...
Nästa vecka jobbar J också mån-lör, så blir lika då med. Men förhoppningsvis kommer jag hem imorn och är på bettet igen!
Kände inatt att jag lika gärna kunde skita i att åka, jag var så trött att jag inte ens visste vad jag hette, plus att halsen gjorde ondare.
Men som sagt, nu är dagen här och jag är taggad att åka iväg!
Ska bli riktigt kul att få lite kvalitetstid med syrran och Malle! Inte ofta vi 3 gör något tillsammans.
Och ska jag vara ärlig ska det bli skönt att få vara ifrån Bianca lite, inte för att jag har något emot att vara med henne, men denna veckan har varit enormt påfrestande då hon har varit sjuk och jag själv inte har varit helt hundra heller. Mest gnäll och gråt så fort något inte går som hon vill (vilket händer ganska ofta).
Idag är hon gladare, och mamman likaså! Inväntar barnvakten, tant Lenita, som ska passa Bianca i ca 2,5 timme tills J kommer från jobbet :)
Tack vännen, det betyder <3
Inte många man har som man känner förtroende för att lämna bort sitt barn till, men Lenita litar jag på till tusen :)
Inväntar även Malle som ska komma och plocka upp mig, och sen plockar vi upp syrran i stan för att sen dra vidare mot Stockholm och båtresa!
Har lovat Biancis att jag ska köpa nåt åt henne på båten!
 
Men nu ska jag fixa lunch till Loppan!