16 november

Lääääääääänge sen jag skrev något nu. Riktigt länge sen.
Men har inte samma behov av att skriva längre. Det kanske kommer längre fram, vem vet?
Jag hade funderingar att skapa en ny blogg. Och börja om liksom. Arkivera denna och börja på ny kula. Det är så mycket som händer i livet just nu med jobb, skola och familjen.
Jag började designa en ny blogg, men kände bara att jag inte orkade :P
Kanske blir en ny när jag väl känner behovet av att skriva igen.
 
Tänkte iallafall kika in och uppdatera lite. Vet inte vem som faktiskt fortfarande läser. Tror att om jag ska starta en ny blogg blir det nog mest för min egen skull. Från början var det ju tänkt att den skulle vara som en dagbok och uppdatering för familjen i Holland som inte kan följa med i det som händer här som andra kan.
 
Men iallafall...
Som ni alla säkert vet så jobbar jag ju fortfarande som förskollärare. Just nu på 60% eftersom jag också studerar Speciallärarprogrammet - Utvecklingsstörning på Karlstads universitet 50%. 
Jobbet rullar på. Känner dock att jag missar rätt mycket när jag bara jobbar 3 dagar i veckan, men det är rätt skönt att slippa ledningsgrupper, kvällsmöten osv. 
Skolan rullar också på. jag ligger bra i fas (läs rätt mycket före). Fick tillbaka min första examinationsuppgift igår, och den var GODKÄND! Utan komplettering! Jag är helt mållös... Det trodde jag inte, med tanke på att det var första uppgiften och jag trodde att mitt skrivande skulle behöva filas på. Så jag blev glatt överraskad att jag blev godkänd!
Idag har jag lämnat in examensuppgift 2, vilken ska vara inne om 3 veckor, men jag är nöjd och känner mig klart så jag skickade in den. Det känns som att om jag ska vara och peta för mycket i den och ändra osv så kommer jag överarbeta den. Jag litar på att den är bra. Magkänslan är bra.

Jag har dessutom hamnat i en superbra studiegrupp. Människorna jag hamnat med känns vettiga och supersnälla! Vi har fått till bra diskussioner.
 
Annars händer nog inte allt för mycket utöver det vanliga. Barnen har nyss varit sjuka. Alla 3 har haft feber, hosta snor och rossliga i bröstet. Läkarna misstänkte ju att B hade lunginflammation förra veckan. Hon var riktigt dålig. Nu har hon piggat på sig och gjorde sin första skoldag idag, dock hostar hon en del fortfarande. Edvin ska till föris imorn efter att ha varit hemma över en vecka också.
 
Men nu ska jag lägga mig med Edvin, som inte kan sova utan sin mamma :P
Imorn vankas jobb igen! 
 
 Mors!