Vårdcentral

Jaha, då var det tisdag, och barnen är fortfarande sjuka. Bianca har fortfarande sin onda mage och i lördags hade hon diarré och spydde 2 gånger. Men hon mår liksom inte dåligt säger hon, hon har bara ont i magen. 
Hon har knappt ätit nånting sen i onsdags, vilket är nästan en vecka. Vi tänkte först att det kanske var magsjuka ändå, men det har liksom inte velat ge sig. Hon skulle ju få komma måndag nästa vecka till vc för att kolla glutenallergi, men J ringde vc igår igen och sa att det funkar inte att ha det såhär. Bianca har knappt ätit på en vecka, vi kan inte ha det så en vecka till. Så nu är dom påväg in till vc, så jag är hemma med Arvid nu. Han har ju haft feber senaste 2 dagarna men var feberfri imorse. Vi tempade honom nyss och den var påväg upp igen (37.8). Han går ju annars aldrig över 36.5, så för honom är det högt ändå.
Jag är så jäkla less... Less på sjukdomar, less på att mina barn inte får gå på förskolan, less på att vi ska förlora pengar på att ha vabbat snart 3 veckor i sträck. Ena gången är det ena barnet, andra gången är det andra barnet och tredje gången så är det båda barnen... Att dom aldrig kan bli friska. 
Jag som var så glad i fredags, jag städade, vädrade, bytte i sängarna och kände stort hopp om att sjukdomarna snart var ett minne blott... Så sjuuuuuuuuuukt fel jag hade.
Jag är så himla orolig att det ska vara någon allvarligt med Bianca. Jag vet att det kan vara vad som helst. En vanlig infektion, uvi eller nått... Men tankarna snurrar ju ändå.
Man har ju både det ena och det andra i släkten, där utgången inte varit så rolig...
Men vi får väl se. Dom har tid nu 13.30, så nån timme till får man väl hållas.
 
På jobbet idag hade vi skoj, tiden har flugit iväg denna vecka! Rätt som det var är det lunch och mellis liksom. 
Idag övade vi på klippning och finmotorik. Barnen fick klippa i filt och göra larver genom att trä filtbitar varvat med pärlor på ett snöre, sen avslutade man med en flörtkula som huvud som dom fick rita ögon på.
Jättesöta blev dom! Jag gjorde också såna när jag var i deras ålder, så himla söta dom blev!
Sen efter maten blev det glass och bullar. Vi har ett barn som slutar hos oss idag och då bjöds det på glass. Sen hittade vi lite bullar i frysen som vi bakade till kanelbullensdag förra året, så dom käkade vi också ^^
 
Men nu ska jag lägga Arvid en stund, han är supertrött!