12 september

Lördag, och har haft fullt upp hela dagen känns det som.
Började dagen med att vakna 6.20... Inte så konstigt med tanke på att jag la mig runt 21.30 igår. Brukar vakna tidigt då. Barnen vaknade väl något senare. Runt 7 tror jag alla var vakna... Fattar inte varför dom inte kan sova när det är helg... När man ska väcka dom för att gå till skolan så är dom mer död än levande men när dom väl får sova så ska dom vara uppe i ottan.
Jag tycker det är skönt att vakna tidigt. Känns som man hinner med mycket mer.
 
Men vad har jag då gjort idag? Jo jag tog ur sängkläderna ur alla sängar här nere (de stora sover ju för det mesta i Edvins säng). Slängde dom i tvättmaskinen och bäddade nytt.
Sen har jag tömt hela kylskåpet och torkat ur det, det började se rätt ofräscht ut.
Sen har jag förberett middagen. Provar göra pulled chicken efter ett recept jag hittade på nätet. Så får väl se hur det blir, det är alldeles snsart klart, ska bara koka ris till tänkte jag.
 
Sen har barnen bakat chokladbollar. Bianca läste efter recept och gjorde allt själv. Jätteduktig!
Medans barnen bakade chokladbollar så passade jag på att sätta en deg för havrefrallor. Har andra pllåten i ugnen as we speak och det luktar asgott!
Borde baka mer matbröd själva egentligen. Det är ju så lätt, och dessutom supergott!
Hoppas barnen är av samma tycke.
 
Medans bröden har varit i ugnen passade jag även på att dammsuga och moppa golven!
Så nu har jag gjort allt på min "Att göra" lista som jag hade inför helgen. Rätt skönt eftersom B har gymnastik imorn 10.30-12.30.... Så känns som halva dagen kommer gå bara där...
Jag, Liza och pojkarna drar då en sväng till Svea-parken så dom får leka av sig lite. Blir perfekt!
 
Känns som denna helgen blev riktigt bra!
Barnen har varit glada och jag har varit glad!
Känns som man börjar komma in i rutin att J är borta nu. Dock tror jag att Arvid tycker det är lite jobbigt. Han var jättepappig innan Jeroen åkte och han frågar mycket när han ska komma hem. Men vi klarar oss, han har ju oss andra!
Dom har haft det jättebra på förskolan denna vecka med!
 
Men nu ska jag ta ut frallorna ur ugnen!