23 februari

Lördag idag och jag & lilleman är vakna.
Han har ju haft feber flera dagar nu. Hållt sig runt 39°. Men han har ätit och druckit som vanligt så funderar på om han har 3-dagarsfeber. Har inte tempat honom än idag så vi får väl se.
Är så skönt att ha mamma här. Att inte behöva göra allt själv. Speciellt när barnen är sjuka.
Typ som igår. Jag som skulle vara så duktig att hämta pass, hämta de nya galonovrallerna, köpa kattsand och allt på samma vända. Jag tänkte åka direkt när jag lämnat B på skolan. Väl där kommer jag på att jag glömt kvittona som man måste lämna in för att få hämta ut passen så jag åker förbi hemma och hämtar. Jag åker förbi Ica Maxi och köper kattsand och gröt till Edvin innan jag åker till polisen. Väl där kommer jag på att jag glömt tagit med mitt giltiga pass, så jag får inte hämta ut mitt... så var bara att åka hem och hämta det och sen åka till Borlänge igen.
Kom iallafall ihåg overallerna. 

Väl hemma så pratade jag mycket med J och vi har bestämt att vi åker till Holland på måndag. Så fick lov att prata med skoöan om mer ledigt åt B. Eftersom vi ska åka till påsk oxå så kommer vi kanske överskrida dom här dagarna man får ha ledigt per läsår.
Men det skulle inte vara någon fara.
J pratade med sitt jobb och det var också grönt.
Kattvakt är fixad, bästa Liza som ställer upp❤

Mitt i allt det här så känner jag mig ändå okej. Det enda som är, är att jag glömmer grejer...
Har väl för mycket i huvudet antar jag. Men Edvin har sovit jättebra denna vecka. Max ett uppvak på natten, men senaste 2 nätterna inga alls.

Idag ska vi städa här. Mammas valp har kissat lite överallt och även om vi torkat upp så krävs det nog lite moppning.
Sen har jag tvättat alla kläder igår (det som låg i korgen iallafall). Sen ska vi bädda rent i sängarna imorn när mamma åkt hem. Har ju haft hundarna uppe på natten eftersom Zelda inte riktigt gillar Nubi. Dock gillar väl Zelda typ ingen :P

Men nu är det nog dags att gå upp. Alla barn har vaknat nu hör jag.