Update

Ja nu har det gått ett tag igen.
Orkar inte skriva om Biancas sjukresa just nu, men det har ju blivit 2 resor till läkaren och dom har tagit otaliga prover, och vi väntar fortfarande på svar. Men hon är frisk nu. Så frisk hon kan bli iallafall.
Lite hosta håller sig kvar och hon orkar inte hålla igång lika länge som förut, men hon äter bra iallafall och har inte klagat så mycket på magen senaste veckan, vilket är skönt. 3 veckor i sträck har barnen varit hemma från förskolan nu. Arvid fick ju magsjuka i onsdags med, men han är åter frisk och kry!
Har varit och är fortfarande kanonväder ute! Vi tog oss en tur till Grycksbo imorse, min barndoms hoods! 
Vi åkte till Teres, Henke, My och Liam. Blev lek ute i solen, en promenad till affären, sov i vagn för Arvid, god mat och mer lek! Känns som man inte ses tillräckligt ofta, men va sjutton gör man när det måste jobbat hela tiden? Man får ses när det går helt enkelt.
Blev iallafall en superdag! Nu kom vi nyss hem, Bianca har lekt lite med sitt Lego Friends och nyss bytt blöja på Arvid. Han är lite hård i magen så ska se om det kommer nå mer bajs, om inte så får han nog lite hjälp.
 
Jobbet flyter på, och förhoppningsvis, troligtvis blir vi ÄNTLIGEN fulltaliga på Skorpan igen i veckan!
Har ju gått bra ändå, men har ändå inte varit samma sak liksom. Vissa människor ligger en extra varmt om hjärtat helt enkelt, även om jag älskar alla kollegor!
Ska bli skönt igen att barnen kommer tillbaka till förskolan på måndag. Bianca har saknat det så himla mycket! Hon har tyckt det har varit så himla tråkigt att vänta, men hon har ju inte orkat. Arvid har nog inte saknat förskolan på samma sätt eftersom han inte direkt leker med några kompisar än, men kommer nog även bli skönt för honom att komma hemifrån lite och leka med nya leksaker och träffa lite annat folk!
Nu får det banne mig vara nog med sjukdomar! Nu får vi vara friska fram till jul tycker jag!
 
Att vi redan är framme i mars känns också underbart! Det är ljust när man åker till jobbet, även om man har öppning, och det är ljust när man åker hem även om man stänger.
Att det ligger massa snö kvar gör inte så mycket, barnen på jobbet har kul, och lite fint är det ju. Men till veckan skulle det bli upp mot 9+, så kanske äntligen kan bli lite vår här med!
Har hört att neråt i landet så blommar ju krokusarna -_-'