Käftis

Usch, idag har jag "semester". Jag är iallafall ledig från jobbet. Fick lov att ringa tandläkaren igår och fråga efter en tid då jag känner att allt inte står rätt till med tänderna eller eventuellt tandköttet. Jag har känt det ett tag men tänkte att det kanske ska gå över men det har inte gjort det. Så jag fick en tid redan idag, vilket var väldigt skönt. En hygenist ska kika och se om det är något som behöver åtgärdas. 
Men fyfan va jag hatar tandläkare. Jag tycker till och med att det är obehagligt att följa med B dit... 
Det värsta jag vet... Har aldrig behövt gjort något hos tandläkaren, fick laga ett hål i typ högstadiet, men förutom det har jag aldrig haft ett hål eller nånting. 
Jag vet att jag har bra tänder och jag försöker vara noga med att ta hand om dom, även om jag nästan aldrig använder tandtråd, som dom sagt åt mig att göra i typ alla år...
Så nu när jag känner att något är fel så blir jag jättenervös... Min värsta mardröm är ju att dom ska behöva dra ut nått eller rotfylla eller nått... Fyfan...
Men men, ska inte måla fan på väggen antar jag, men lite svårt när jag ska möta min största skräck.
Det kan ju dessutom bli en dyr historia, och vi har ju inte direkt haft tur med ekonomin senaste månaderna. Har kommit mycket oväntade och egentligen felaktiga utgifter som behövts betalas. Men det är väl Försäkringskassans jobb, att mjölka ur en alla pengar man har.
 
Inte nog med det så kom jag hem igår och bilen gnisslade så konstigt, så J kollade på bilen och jovisst... Bromsbeläggningarna bak var ju helt slut... Så han fick skynda iväg med bilen till verkstaden imorse och byta alla 4, också en BILLIG utgift som vi behövde just nu... NOT!
Det är tur vi har sparpengar iallafall så man slipper gå på knäna iallafall.
 
Fick iallafall äran att skjutsa B till förskolan imorse. Alltså hon trivs så himla bra där så det är inte sant!
Redan efter frukost så börjar hon tjata om att vi ska åka så hon inte kommer försent...
Och då är det liksom 2 timmar kvar tills hon börjar. Men det är så himla kul att hon trivs!
Fröknarna säger också att hon kommit in i gruppen superbra och har hittat många nya kompisar! Jag är så glad för min lilla pärlas skull! Hon förtjänar det bästa!

Det roliga är också att jag börjar jobba där på måndag! Alla pedagoger verkar se fram emot det och det känns så himla bra! Jag kan knappt vänta tills jag får vara en del av deras arbetslag!
Jag har inte ens börjat bli nervös än... Kommer väl under helgen kanske ;)
I helgen ska vi förresten vara helt barnfria. Jeroen ska skjutsa barnen till mamma och Larssa, så ska dom vara där till söndag. Blir lite ovanligt, men kanske man kan få en sovmorgon då kanske? ;)
Vi kanske kan lyxa till det med långfrukost i soffan, ta hundpromenader tillsammans... Vi kanske till och med slår till och går på bio? 
Det var länge sen vi var barnfria en helg. Så himla roligt att kunna lämna över dom till mamma så att dom får lite tid tillsammans också!
 
Och imorn är min sista dag på Hushagen! Ska dansa segerdans när jag går därifrån!
Jobbar dock till 17, så blir rätt sent, men vad gör det?! Skönt ska det bli!