Söndag

Då har det varit midsommar. Jobbade i torsdags, när jag kom hem hade Jeroen varit och hämtat Therese, Henke, My och Liam. Dom skulle vara här under midsommar. Vi har haft trevligt! Grillat, kollat på film, bebismyst och snackat skit ;)
Bianca och My har lekt relativt bra, dock tror jag det blev intensivt med så många dagar tillsammans. Tidiga mornar och sena kvällar har gjort sitt. Dom åkte hem igår efter lunch. Sen kom Louise hit på eftermiddagen och hängde lite. Vi plockade fram mitt supernintendo och lirade lite Donkey Kong och Mario. Superkul att man har någon som oxå gillar tv-spel och anime ;)
Hon åkte runt kl 19.30 och jag, Jeroen och Bianca tog en promenad med Zelda. Bianca har äntligen börjat träna på att cykla. Går riktigt bra! Synd att vädret är så tråkigt bara... Regnat hela helgen typ. Igår kväll hade vi en gnutta solsken men nu hänger regnet i luften igen...
 
Imorse sov Bianca faktiskt till 7.30! Vet inte när de hände sist. Skönt va de iallafall! 
Jeroen är på kurs med Zelda nu, jag och Bianca kollar på Björnbröder.
Känner mig lite nere idag. Vet inte varför. Säkert vädret och alla hormoner. Känner bara för att gråta, känner mig som världens sämsta morsa. Vädret är ju supertråkigt så va kan man göra?
Visst spelar väder ingen roll egentligen men vad har man lust med liksom?
Ska väl göra lunch om en stund. Borde ta oss ut sen, gå till lekparken eller nått. 
 
Imorn är det dags att jobba igen. 3 veckor kvar till semester nu... Jag vet att jag tjatar om det men jag är så redo för det nu. Kommer bli en lång semester och jag hoppas vädret blir bättre..
 
Men dags att ta tag i dagen..