28 april

Nu är tiden i Nederländerna snart slut. I övermorgon börjar den långa resan hemåt. 
Men vilka veckor vi har haft! Underbart väder det mesta av tiden. 
Vi har umgåtts med familjen, träffat vänner, varit på nöjesfält, grillat flera gånger, ätit på restaurang, barnen har badat, jag har snart lyssnat klart på min 3e ljudbok för denna semester.

Temperaturen har hållit sig runt 22-26°c nästan hela tiden. Det är senaste dagarna som vi haft en del regn, men det gör liksom inget.
Dock har väl kidsen tycktatt det varit tråkigt att bara sitta i husvagnen. Det är liksom lite, lite plats för 5 personer så det känns lite som man går på varandra. För det mesta har barnen varit ute. Hoppat studsmatta, cyklat, lekt i lekparken. 
Bianca har ju dessutom oxå tagit hål i öronen nu. Hon har pratat om det länge. Alla hennes bästisar har gjort det men hon har inte riktigt käntsig redo än. Men i torsdags gjorde vi slag i saken. Så nu har även hon RIKTIGA örhängen! Behöver väl inte ens säga att hon är väldigt stolt? 

2 veckor har vi varit borta. Bott i husvagn, utan platta och tv. Och barnen har inte tjatat. Det är dessa dagar när det regnat som dom sagt "önskar jag hade haft min platta nu". Men annars inget.
Dom har gångavstånd hem till Opa och Oma så ibland springer dom dit.
Har känts rätt skönt att vi kunnat bo för oss själva lite. Även om vi hängt hos hans föräldrar mycket. 
Men dels för att man kan slappna av på ett annat sätt, man kan gå runt i skitiga kläder och oborstat hår utan att skämmas. Man kan äta vad man vill, när man vill.
Men framförallt för att hans pappa behöver vila mycket. Han sover flera, flera gånger om dagen och då är det inte smart att ha 3 små barn som springer runt. Även om våra barn varit väldigt duktiga och lugna.

Men det har varit så bra. Vi har haft det så bra, och njutit. 
Dock är J's pappa riktigt dålig nu så tror alla börjar förbereda sig på det värsta.
Det är skitsorgligt. Det är så orättvist. 
Det är hjärtskärande att se hur tunn han blivit.
Att se hur han kämpar med varje hostning. Hur trött han blir av att bara ta sig igenom en middag med familjen.
Världens bästa Opa! Tror inte det finns någon som gjort så stor inverkan på mina barns liv som han. Finns ingen dom älskar mer än Opa, han är den bästa i mina barns värld. Speciellt i Biancas. Pojkarna är lite små än.

Idag är barnen med faster Laura och Willem till badhuset. J är hos sina föräldrar och kollar på Formel 1.
Jag ligger i soffan och lyssnar på bok medans E sovit en stund. Rätt skönt att ha såna här dagar oxå. Och kul att barnen får komma iväg.
Älskar familjen! Världens absolut bästa familj! Jag hade på riktigt inte kunnat gifta in mig i en bättre familj!

Men nu hör jag att Röjar-ralf vaknat, han börjar riva i påsen med mina kläder som står på en stol bredvid hans säng...