Här igen...

Helt sjukt vad tiden går mellan inläggen, jag hinner inte riktigt med känner jag.
Jag vill fortsätta blogga och så, men vet bara inte riktigt vad jag ska skriva om. Blir liksom bara samma saker hela tiden känns det som, vilket inte gör det särskilt lockande att skriva.
Jag vet att jag skriver för min egen skull men att skriva samma sak varje dag bara för att få till ett inlägg känns ju inte sådär jättespännande för nån.
Idag vabbar jag (igen). Dagis ringde i måndags. Det var Biancas första dag på dagis sen hon blev sjuk förra fredagen. Hon skulle börja på sin nya avdelning och allt. Hon ville absolut inte gå till dagis på morgonen, men såna mornar har vi ibland så tänkte inte mer på det. Men hon hade varit ledsen på dagis, inte ätit så mycket och varit hängig. Så jag hämtade henne lite tidigare i måndags och sen va Jeroen hemma igår och jag idag.
Troligtvis behövde kroppen bara vila lite mer, för det är liksom inget fysiskt fel med henne. Hon har lite hosta men det är inte så att det stör henne.
Så imorn får hon åka till dagis igen.
 
Igår kväll insåg jag att vi faktiskt har bott här i 5 månader!!! Tyckte nyss det var sommar och vi flyttade in. Jag trivs fortfarande jättebra här och jag är så glad att Bianca får växa upp här!
Jag undrar om hon kommer ha samma känslor för Skäve som jag har för Grycksbo. Grycksbo kommer alltid vara mitt favoritställe och byn där jag växte upp... Jag har så många fina minnen, och många av min familj och vänner bor kvar där :)
Men som sagt... 5 månader här... Och snart 3 månader på nya jobbet... Helt sjukt vad tiden går!
Och på tal om tid, om 6 dagar fyller Bianca 3 år!!!
Förstår inte hur tiden har gått så fort! Har i alla fall fixat presenter till henne nu.
Får se när det blir nått kalas. Hade bokat en helg men syrran kunde inte och min faster kunde inte heller. Så antar att folk får droppa in när dom känner för det. Tror det blir bäst så. Det är så svårt att boka ett datum när alla i familjen kan samtidigt!
 
Men men, nu ska jag kika lite tv med Biancis!