BVC och bästishäng

Igår jobbade jag 7-13.45, brummade sedan till dagis för att hämta Biancis. Hon låg fortfarande och sov när jag kom så jag fick väcka henne, lillsnuttan <3
Efter blöjbyte så skulle vi åka till BVC för 2.5-3-årskontrollen. Det visade sig att Bianca hade gjort ett fint halsband till mig under dagen! Alltså vad en sån lite grej kan värma så i hjärtat?
Vi åkte i alla fall till BVC, hade tid kl 15.30 men vi fick komma in redan runt kl 15 eftersom vi var där i god tid ;)
Behöver jag säga att besöket gick bra? Catarina hörde redan att det inte var några problem med Biancas språk innan vi ens kommit in i rummet. Trodde Bianca skulle sitta tyst som en mus, men icke, hon pratade och pratade.
Jag fick fylla i en lapp om hur jag tycker det går med hennes språk och hur många ord jag tror att hon kunde... Mindre än 25 or, 25-50 ord eller fler än 50 ord... Vad tror ni jag valde?
Hon kan nog långt fler än 50 skulle jag tro ;) Jag är så himla stolt över henne!
Catarina var även impad över att hon har "r" i sitt vokabulär redan. Jag vet att det är himla olika. Men kommer dom bara på hur dom ska lägga tungan så går det :)
 
Efter BVC så åkte vi hem till Therese och My för lite bästishäng! Therese mage börjar bli stor nu! Längtar efter bebiiiiiiiiis!!!!!!!!! Behöver jag säga att det är magiskt att känna mitt lilla gudbarn sparka och knöla runt?
Vi funderade på lite mat eftersom det började bli lite sent och Bianca hade inte hunnit äta mellis... Vi tänkte på pizza, men kände att de kanske blir lite kort om tid... Men sen kom vi på att vi kunde ju sova där! Vi hade inga blöjor eller så med oss men va sjutton, Bianca och My har typ samma storlekar så det fixade sig! Så vi har sovit i Grycksbo inatt!
Vi åt pizza, såg på Frost och åt lite gott... Flickorna somnade strax efter kl 21, tror aldrig Bianca har varit vaken så länge :P Therese somnade väl runt kl 22 och jag låg och kollade på Pirates of the Carribean på tv.
Blev väl runt kl 1 innan jag somnade. Sen hade ju jag glömt stänga av mitt alarm... så ringde inte klockfan kl 5.15?!
Jag var ju inte sådär jätteimpad av mitt misstag, men somnade om :P
Det var menat att vi skulle gå på bio idag, men tjejerna vaknade jääääättetidigt, och såklart så hade dom inte sovit klart... Vi kan väl sammanfatta morgonen med orden; knäck i öronen, grin och skrik...
Båda tjejerna höll typ på att somna vid bordet när vi åt lunch, Therese gjord jättegod kycklinggryta och ris!
Efter lunchen åkte jag och Bianca hem. Nu ligger hon i soffan och sover.
Ska nog försöka väcka henne snart, även om jag vet att det är typ hopplöst att försöka..
 
Jeroen är och jobbar, sen ska han handla! Ikväll blir det nog att bara mysa!
Solen lyser idag med! Solen gör mig lycklig!
Nu håller jag på att tvätta, sen ska jag försöka komma på nån mat till ikväll....
Nu har vi förresten allting till köket köpt!
Köket är beställt och kom i veckan så det står kartonger ÖVERALLT. Sen har vi köpt kakel, tapeter och beställt trägolv! Det kommer bli så himla bra!!!! Om en månad är köket förhoppningsvis klart och huset kommer kännas ännu mer "oss"! Helt ny spis, ugn och Micro har vi köpt med, och ny kyl och frys köpte vi när vi flyttade in. Så hela köket blir sprillans nytt!