Dagen före dopparedagen

Nu har det varit tyst ett tag igen... 
Idag är det dagen före julafton, helt sjukt att december snart är slut...
Jag har inte alls hunnit med. Känns som man mest varit på jobbet och när det har varit helg har det varit fullt upp... Tyckte nyss det var slutet på november och 1a advent... Nu är 4e advent sen länge förbi och vi inväntar med spänning morgondagen!
Vi har ju haft Jeroens föräldrar här senaste veckan, superkul!
Första dagarna gick ju bra. Jeroen och Bianca hade bara världens hosta... Vi var till Kupolen under helgen och julpysslade massor. Granen sattes även upp under helgen och kläddes, men glada barn!
I söndags var vi även ut på Pinchos och åt, också supertrevligt! 
Men Jeroens mamma åkte ju på världens influensa sen efter helgen så hon låg däckan måndag och tisdag. Jag själv jobbade i måndags men kände mig halvrisig och va så tät i näsan när jag gick hem så fy sjutton...
Jag hade feber natten mellan måndag/tisdag så jag stannade hemma från jobbet tisdag och onsdag. Känns mest som man sov hela tisdagen, man gick liksom som i dimma och hade ingen ork alls.
Onsdagen var bättre, då orkade vi iallafall baka lite och slog in julklapparna.
 
Igår gjorde vi heller inte mycket. Tog de lugnt, lagade en mindre julmiddag och bara myste. Det blev Jansson, sill, skinka, rödbetssallad, sylta, köttbullar, prinskorv, hästkorv, hasselbackspotatis... Lite klassiska saker från det svenska julbordet!
Jeroen är just nu påväg med sina föräldrar till Arlanda. Deras flyg går denna eftermiddag. Så tråkigt att dom inte kunde stanna, men förstår väl att dom vill vara hemma under jul med. Får se om vi kanske åker dit nästa år!
Vi åker ju till Anders, Malin, Nova och Vincent imorn efter frukost och blir där hela dagen och kvällen :)
Kommer nog bli mysigt! Mamma ska komma dit med, sen blir det Malins familj.
 
Nu sen Jeroen åkte så har jag plockat undan, dammsugit och torkat golven. Håller också på att tvätta sängkläder och kläder. Mysigt att lägga sig i renbäddad säng ikväll!
Får se om det blir att se nån bra film ikväll, eller om Jeroen hinner hem så kanske det kan bli lite Uppesittarkväll. Har inga Bingolotter, men vet ju inte om Jeroens ens hinner hem, och spela själv är ju inge kul. Då ser jag hellre en film såfall :)
Ikväll ska ju Bianca även få sätta upp julstrumpan! Det är hon väldigt spänd över! Får se om Tomten kommer inatt ;)
 
Men nu ska jag kolla lite TV medans Arvid sover!