Veckan

Ja det känns som att denna vecka har gått rätt fort, imorn är det fredag igen och helgen nalkas!
Igår hade vi en superbra dag. Vi ringde Henke och Tessan under morgonen och det blev bestämt att vi skulle åka dit och leka. Vi var där några timmar och lekte, snackade och åt mat! Så himla mysigt att kunna umgås igen, efter alla sjukdomar och allt!
Under eftermiddagen så drog vi oss mot Falun, Jeroen skulle förbi jobbet en sväng och hämta nån reservdel till vår torktumlare. Vi fick veta att Nenne och Emilia också var i stan så vi ringde och det blev en spontanfika. Sen blev det lite kik i affärer, jag köpte 4 nya linnen till träningen och Jeroen köpte nått proteinpulver. 
Sen råkade vi även hamna på O´learys med Nenne, Roger och Emilia! Klockan var väl närmare 20 när vi lämnade Falun och åkte hemåt! Superdag helt enkelt! Älskar när man kan vara spontan!
 
Idag har vi hittills hunnit ätit frukost, varit till affären och även till banken. Det är dags att öppna ett sparkonto till Arvid nu också. Dock skulle det inte gå att ordna här så att vi skulle kunna se han bankkonto på vår internetbank. Vi sa bara att vi åker till Bjurs imorn och öppnar ett konto där då. Vi andra har ju alla konton där, så lika bra att han också får sitt där. På vägen till Bjurs ska vi även stanna till hos Liza och se hennes nya bebis! Ska bli supermys! Dom ska få en massa kläder som Bianca hade när hon var bebis!
Sen blir det en tur till Ulla för att prova dopklänningen. Får se om Arvid över huvudtaget kommer i den, då han är bra mycket större än Bianca var i 4 månaders ålder, haha! Så imorn blir en rätt späckad dag också!
Får se vad klockan blir när vi kommer från Ulla, kanske hinner med en tur till Kofmans på vägen hem ;)
 
Vi har förberett det mesta till dopet nu. Jag har bestämt vad jag ska baka, det enda som inte är bestämt är om vi ska ha smörgåstårta, göra småtårtor själva, en stor hemgjord tårta eller om vi helt enkelt ska beställa en tårta... Kan inte bestämma mig. Jag suger på att baka tårta, så skulle ju vara kul om iallafall den var fin.
Annars ska jag baka cupcakes, kärleksmums, vaniljdrömmar och daimkakor. Det får liksom räcka känner jag!
Gudföräldrar kommer bli Lenita & Mats och Therese & Henke. Det stod i valet mellan dom, vi känner liksom att båda familjerna hör till vår familj så vi kunde inte välja. Och eftersom det troligtvis inte kommer bli fler barn här så valde vi båda helt enkelt. Känns bra! 
Prällen skulle väl komma hit den 21 april om jag inte minns fel, så ska vi planera för psalmer och sånt. Jag har redan valt ut dom, Jeroen är inte så intresserad av sånt så han överlåter det till mig ;)
Åh vad jag önskar att pappa hade kunnat vara med. På båda mina barns dop. Inte bara på dopen såklart, men ni fattar grejen.
Undra vad han hade sagt om namnvalet. Arvid har ju fått sitt namn efter min farfar. Och Henderikus från Jeroens pappa. Ville gärna ha pappas namn med också men 2 andranamn kändes lite väl mycket, och lite orättvist mot Bianca som "bara" fick ett. Och Rune som tilltalsnamn kändes inte heller så lockande tyvärr. Så det fick bli Arvid. Tror dock inte pappa skule misstycka. Pappa hade en bra relation med farfar, så tror dom båda skulle bli stolta ^_^
 
Men nu är det nog dags att göra klart Arvids lunch, har morötter och potatis som kokar på spisen! Lilla herrns nya favorit mat! Dock tror jag blåbärspurén han fick häromdagen också var en favvis!
Jag hoppas han kommer bli lika matglad som sin syster!
Ikväll är det även dags för träning igen! Blir lite cykling som uppvärming och sen blir det lite step! Hepp, hepp!