27 juli

Sista semesterveckan inledd.
Vet inte om jag tycker det ska bli kul att gå tillbaka till jobbet än eller inte. Eller, det är klart det ska bli kul! Ska ju börja på min nya avdelning med fina kollegor, så det ser jag fram emot.
 
Senaste veckan har jag haft lite problem med ångest och nedstämdhet. Saknat pappa extra mycket av någon anledning.
Haft problem att sova då jag vaknar under nätterna och ligger vaken nån timme för att sen somna om igen och i princip vakna när J åker till jobbet.
Har varit en del ledsen, arg och besviken på mig själv under veckan och kännt mig rätt värdelös.
Har försökt fylla dagarna med lite nyttiga saker iallafall. Städat, skurat badrum, tvättat, rensat, göra saker med barnen. 
Vet inte om det kanske är mensen och hormoner som gjort det, idag känns livet iallafall lite lättare.
Men det är så drygt när man har såna där dagar där man verkligen vill göra nånting, men samtidigt är man liksom lamslagen på något sätt och får inte tummen ur att göra nånting.
Man blir irriterad på allting, och det går ju främst ut över barnen eftersom dom är de enda som är hemma. Sen får man dåligt samvete och känner sig som den sämsta föräldern ever.
 
Barnen har varit i luven på varandra en del, men tror också dom är rastlösa. Vi har ju mest varit hemma, gjort lite små utflykter sådär. Önskar att det hade varit varmt och soligt så man hade kunnat åka och bada, men det har ju blåst en del senaste dagarna och jag har ingen lust att låta barnen bada när det blåser halvkallt. Pojkarna ska skolas in om 2 veckor så måste ju liksom börja tänka på att de inte får ha några förkylningssymptom då.
 
Dock har de varit ute större delen av dagarna nu när det varit fint väder.
Blir så glad när jag ser hur bra de kan leka tillsammans. Främst leker de häst och hästskötare. Bianca är häst, Arvid är skötare och Edvin mest hänger på och springer runt med en käpphäst. 
Dom gungar mycket och leker i klätterställningen. 
Vi har också cyklat en del. Arvid har ju börjat cykla på sin "stora" cykel nu, dock fortfarande med stödhjul. Är ju inte överförtjust att låta dem cykla själva här utanför då det åker en del bilar här, och dom åker inte sakta heller.
Så jag försöker att cykla med dom. Men oftast vill dom ju bara cykla bort till hastighetsskylten och tillbaka 100 gånger, vilket varken jag eller Edvin inte tycker är så kul :P
 
Tänkte försöka få till att åka till pappas grav denna vecka, har inte varit där på jättelänge nu.
Idag ser dock vädret inte ut att bli allt för kul. Det regnade inatt hörde jag.
Låg vaken ett tag och lyssnade på ljudbok. Tur det finns såna grejer alltså.
Nyss kom Edvin upp, så han sitter och kollar på Greta Gris. Ska väl fixa frukost snart.