Torsdag

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorn! Jag har dessutom öppning imorn så det betyder att jag slutar kl 15! Härligt värre med tanke på att jag hade stägning förra fredagen. Det är dessutom en väldigt speciell dag imorn! Arvid fyller 1 år!!! Tycker det känns som det var igår man kom med det där lilla knytet...
Så stor han blir! Jag blir alldels emotional när jag tänker hur stor han är nu. 
Något han verkligen fått upp ögonen för är Babblarna! Han älskar dom! Han har aldrig haft ro i kroppen att sitta still och se något, iallafall inte när Bianca har kollat på nått, men provade med Babblarna häromdagen och sen dess är han helt förtrollad! 
 
 
En av mina absoluta favoritbilder på Arvid... Här är han inte ens ett dygn gammal...
Lilla pluppen!!!!
 
 
 
Har varit en bra dag på jobbet idag, tror delvis det beror på att solen har varit framme! Så himla länge sen den var framme en hel dag! Var utflyktsdag idag så vi var ute hela förmiddagen.
Kom dessutom på mig själv idag med att stå och titta ut över gården, barnen och mina kollegor. Jag drog ett djupt andetag och kände bara hur bra jag mådde just då. Jag hade nästan glömt hur det kändes att inte gå med ångest till jobbet. Första veckan på nya jobbet var lite jobbig (alltså inte själva jobbet men känslan). Men nu när jag kommit in i gänget, lärt känna barn och känner att jag gör mitt jobb så känns det så mycket bättre! Inte ens sena dagar gör att jag tycker mindre om det jag gör.
Det enda som är negativt med att jobba så sent är ju tiden med barnen. Men får se hur schemat ser ut nästa termin. Hoppas på det bättre!
 
I helgen blir det lite kalas för lill-korven. Nenne, Emilia, Anders, Malin, Nova och Vincent var här en sväng igår med lite presenter. Så vi bjöd på gofika som jag och Bianca har bakat!
Arvid fick en sån där spelande Fisher Price buss. Den blev VÄLDIGT uppskattad! Han älskar den! 
Och det roliga är ju också nu att Bianca tycker det är roligt att leka med Arvid och hans saker. Hon har ju mest tyckt att han har varit dryg som tagit hennes saker osv. Men nu leker dom riktigt tillsammans :)
Mamma, Larssa och Ulla kommer i helgen för lite mer fika och presenter! Ska bli kul!
Då ska de ju bli tårta med! 
Sen måste jag nog åka till Borlänge i helgen med kanske, måste ha nya vinterskor, då mina läcker.
Sen måste Arvid ha nya pyjamas, han har ju vuxit ur sina.
J var och köpte en overall till Arvid igår, och nya skor till Biancis, så nu är hon redo för vintern. Hon har nya vantar och handskar, skor, täckbyxor och jacka.
Arvid köpte jag skor åt för några veckor sen men han är inte så förtjust att ha skor på sig än, men han går ju inte riktigt än heller. Men han tar bra många steg nu ^^
 
Men nu är det dags att ta en runda med hundarna!