Härlig söndag

Inledde dagen med att sova väldigt länge tyckte jag då klockan visade 8.30 när vi vaknade... Dock kom jag sen på att tiden är ju framflyttad nu, vilket innebär att vi sovit en timme kortare egentligen :P
Inatt kom Bianca in till oss igen, och ville sova i vår säng... Eller sova och sova... Hon ligger still i 2 minuter sen ska hon börja leka och så... Så det slutade med att hon fick sova i sin säng igen. Hon var ju inte glad över det men vad gör man? Om hon inte sover i vår säng så får hon ligga i sin egen :)
 
Under förmiddagen tog hela familjen en cykeltur runt Tansbo. Riktigt skönt att kunna cykla igen, dock var grusvägen inte helt fri från is än så det får nog dröja lite längre tills vi kan cykla där :)
Men sen så blir det turer där med Zelda, hon älskar att springa där! Och jag ska lära mig cykla med henne nån dag. När jag har Bianca i cykelstolen så vill jag inte cykla med Zelda, men nån dag när jag är själv hemma kanske :)
Efter cykelturen blev det lite häng framför datorn och tv´n, sen lagade vi lunch, hemgjord pyttipanna blev det idag!
Efter lunchen så fick Bianca sova och jag och älskling spelade lite WoW under tiden.
När Bianca vaknat bakade vi chokladbollar och myst lite :)
Nu är det snart kväll, eller det är egentligen redan kväll... Klockan är redan 18 och det är fortfarande ljust ute!!!
Det är så underbart med längre dagar!

Men nu hinner jag inte skriva mer för Jeroen kom just genom dörren och sa "Titta, jag har gått med Zelda och lagat mat samtidigt!". Han gick med Zelda och beställde mat utan min vetskap :P
Inte för att jag klagar dock ;)