30 december

Året är snart till ända.
Jag tänker inte gå igenom allt som hänt. Det har hänt bra saker och mindre bra saker, så som det gör varje år.
Vi har vunnit en del och förlorat en del. 
Huvudsaken är att vi gått igenom året med hälsan i behåll känner jag. Man får vara glad så länge man får vara frisk.
 
Barnen är glada och föräldrarna fortfarande gifta, haha!
Bianca ska ju börja nya skolan efter jullovet och ser fram emot det. Tror hon känner det lite tråkigt att de kompisarna hon brukade bo så nära nu bor (enligt henne) oäääääändligt långt bort. En hel kvart bort. Det här med att folk brukar åka bort över lov och sådär tror jag hon lite har missat, speciellt nu under jul och nyår då hon aaaaaaaaaaaldrig får leka med någon och ingen är hemma...
Jag sa att det blir bättre när hon börjat skolan och lär känna lite mer barn runt om här. Klart hon kommer träffa kompisar från Skäve också, men blir inte lika lätt en vardag när man jobbar och det är fritids osv.
 
Pojkarna kommer få gå kvar i Skäve så länge då det inte fanns nån plats i Västerby än. Det känns onödigt att man ska skola in dom nån annanstans för att sen skola om dom igen när det finns plats i Västerby, där vi vill att dom ska gå.
Så vi har pratat med rektorer och kommun och det blev klart att dom får gå kvar tills det finns plats. Det känns riktigt skönt. Eftersom barnen trivs där dom går nu. 
 
Julen var lugn. Vi var hemma här med mamma. Vi åt mat, tomten kom, vi kollade Kalle Anka och Kan du vissla Johanna, åt gröt, var på midnattsmässa... Helmysigt!
Juldagen kom Anders, Malin och barnen förbi och bytte julklappar och senare på dagen på Malin, Ebba och Kikki med julklappar. Barnen har varit helnöjda med presenterna!
 
Synd bara att det mest var snöslask. Hade varit trevligt med en vit jul. 
Och inte ser det ut som det blir ett vitt nyår heller. Så tråkigt. Hela jullovet och man kan räkna på en hand hur många gånger barnen har kunnat ta fram madrassen och pulkan...
 
Inga planer har vi för nyår heller. Blir nog bara att vara hemma. 
Men det kan väl vara skönt det också. Får se om vi hittar på nått eller om det blir bara vi.
Fattar inte egentligen att det snart är 2020. 
Shit, vad åren går alltså!
 
Men nu är det snart dags att börja med middagen!