Åter till vardagen

Då var dagen här. Den dagen då jag kan säga "Imorgon börjar jag jobba igen".
Har inte lika mycket ångest nu som jag hade för typ en vecka sen. Kommer bli kul att få gå tillbaka till jobbet och träffa kollegor (dom som inte redan är på semester), och träffa alla barn, nya som gamla.
Ingen idé att ha ångest har jag kommit fram till. Jobba måste jag liksom. Jag ska var glad att jag har ett jobb att gå till! 
Ingen idé att ha ångest över något som man måste göra för att överleva. Och egentligen... Det är ju roligt när man får jobba med det man vill och trivs med det man gör.
Ska få vara ledig lite i september igen när J ska jaga älg.
 
Midsommarhelgen är nu förbi också, hade det väldans trevligt! Åkte till mamma i fredags morse så vi var där runt kl 10. Mamma var i full gång att baka tårta, så Bianca hjäpte henne lite (okej, läs slicka skålar osv) ;)
Anders, Malin, Nova och Vincent kom till lunch och det blev sill, grillad harr, nypotatis, gräddfilssås och baguetter! Hur mumsigt som helst! Efter maten blev det mest prat och mys med bebisarna! Nova och Bianca såg man knappt skymten av. Dom sprang fram och tillbaka, ut och in, här och där!
Hundarna hade vi ju med oss, dom satt ute med oss större delen av dagen. Blev majstångsresning vid Hembygdsgården kl 16, där blev det lite fotografering, fika och en massa myggbett!
Efter det drog vi tillbaka till mamma och det blev lite pyssel för tjejerna som bara gick och väntade på tårta ;)
Startade grillen framåt kvällskvisten och det blev grillad älg och flintastek med potatissallad och baguetter.
När klockan närmade sig 21 så gav vi upp och gick in då vi mest blev myggmat.
Anders & cm åkte hemåt och vi fixade Biancis för sängen. Arvid hade vi lagt sedan ett tag tillbaka, men han höll låda bra länge för att vara honom! Blev sagoläsning för Bianca och sen kom väl hon i säng strax före kl 22.
Arvid tyckte sen att det var kul att vakna 4.50 på midsommardagen... Det var ju bara att masa sig upp och göra gröt... Sen låg han i vår säng en stund och somnade om strax efter kl 6.. Då skulle hundarna ut och sen kunde ju inte jag sova längre...
 
Men blev en bra midsommar! 
Kom ju hem igår runt lunch. Blev att vara ute på eftermiddagen. Barnen badade i poolen, jag och Bianca kastade boll, J var till skogen med hundarna osv... Kom i säng relativt tidigt igår.
Jeroen och Bianca är i skogen nu med båda hundarna och Arvid ligger och sover. Han vaknar nog snart så får se vad vi hittar på! han kryper ju snart med, lillen... Han tar sig upp i krypställning på golvet nu men han har inte riktigt kopplat hur man tar sig framåt än ;)
Han ska till bvc igen på tisdag så får se hur mycket han har vuxit nu!